Güncel

KAPIM DA, GÖNLÜM DE, TELEFONUM DA HEP AÇIK

Abone Ol


"Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız." sloganı ile yola çıkan ve aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiği günden bu yana tek bir gününü etkinliksiz geçirmeyen, Ak Parti Karabük milletvekili aday adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal kapı kapı gezmeye ve el sıkmaya devam ediyor.

HER ALANDA AKTİF TANITIM


Karabük merkez ve Safranbolu'nun dışında hemen hemen tüm ilçelerde seçim bürosu açan Uysal, halka kendini anlatmak ve destek almak konusunda elinden geleni yapıyor. Sosyal medya hesapları ve kişisel internet sayfasından anlık olarak etkinliklerini yayınlayan Prof. Dr. Burhanettin Uysal, her alanda aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Bir güne birden fazla etkinlik sığdıran Uysal, STK'lar, idareci ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra son olarak kutsal topraklara Umre'ye gitmek için toplanan 232 kişilik kafileyi uğurlama programına katıldı.

ORTAK AKIL VE İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ

 Özellikle geçtiğimiz günlerde Sivil Toplum Kuruluşları'nın katılımıyla yapılan oylama konusunda açıklama yapan Uysal "STK'ların gücü bizim ortak gücümüzdür. Yeni Türkiye ve 2023 hedeflerimiz için bizi daha güçlü kılacaktır. STK'lar demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatımızın odak noktasında yer almaktadır. Bizler ortak aklı ve istişareyi önemsiyoruz. STK'larımız ile birlikte hareket ediyoruz. Temayüle katılan sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf, meslek kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerini en kalbi duygu ve muhabbetlerimle selamlıyor, şükranlarımı sunuyorum. Aday adaylarımız, partimiz, kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun." şeklinde açıklamalarda bulundu.

KAPIM DA, GÖNLÜM DE, TELEFONUM DA HEP AÇIK

Geçtiğimiz günlerde halka inmek konusunda hiç zorluk yaşamadığını ve zaten Karabük halkı ile yıllardan beri süregelen bir gönül birlikteliklerinin olduğunu dile getiren Uysal, görüştüğü her vatandaşa bizzat ifade ettiği "kapım da, gönlüm de, telefonum da hep açık" ifadelerini sosyal medya hesabı üzerinden yineledi.

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Bugün ben AK Parti Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Burhanettin Uysal isem bunda en büyük pay siz kıymetli Karabük halkınındır. Benimde sizlere minnet borcum var. Kapım da, gönlüm de, telefonum da hep açık. Biz Birlikte Karabük'üz..."

 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }