Geçtiğimiz hafta sonu yapılan İl Kongresi ile İYİ Parti Karabük İl Başkanlığına seçilen Recep Yılmaz bu sabah İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Resmi olarak İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı görevine gelen Recep Yılmaz, ardından yapılan devir teslim töreni ile koltuğuna oturdu.

Bir önceki il Başkanı Av. Ali Çetin Aygün ile Recep Yılmaz parti binasında devir teslim töreni yaptılar.

Devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Ali çetin Aygün “Benim başkanlığımdaki il yönetimimiz, Genel Başkanımızın tensibiyle 30 Mayıs tarihinde verilen görevle başladı ve 8 Ocak'ta yapılan il genel kurulumuzda yapılan görev değişikliği tarafımın aday olmaması ve Recep beyin aday olması, bir başka arkadaşımızın adaylığının çekişmesi sonucunda yeni yönetim göreve geldi. Bugün itibari ile yeni il yönetimimiz mazbatasını alarak, fiilen göreve başlamış oldu.

Bizlere düşen bu görevde bilgi, birikim ve tecrübelerimizi yeni seçilen yönetimimize aktarmak ve ilimizde, ülkemizde partimizin iktidara getirmek yönünde faaliyetlerine yardımcı olmaktır. Yeni seçilen yönetici arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İl Başkanlığı görevine gelen Recep Yılmaz ise “Bugün itibari ile ilçe seçim kurulumuzdan mazbatamızı almakla beraber görevimize başlamış bulunuyoruz. Bugüne kadar Ali Başkanımızın önderliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve mücadeleler neticesinde arkadaşlarla beraber delegelerimiz bizleri bu göreve layık gördüler. Bu görevi yapmak için elimizden gelen tüm gayreti, tüm samimiyeti göstereceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

İYİ Parti Karabük İl başkanı Recep Yılmaz, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da vurgulayarak, açıklamasına şöyle devam etti;

“Bu sürece gelinceye kadar İYİ Parti ailemiz arasında ufak tefek tartışmalarımız olmuş olabilir, kırgınlıklarımız olmuş olabilir. Biz yeni yönetim olarak tertemiz bir sayfa açıyoruz, açmak için mücadele veriyoruz. Kongremizde de bahsettiğim gibi bugüne kadar emek vermiş ‘Cesurlar Hareketini’ başlatmış değerli kurucu başkanlarımız, kurucu üyelerimiz bugüne kadar bu davaya gönül vermiş kişilere İYİ Parti ailemizin kapısı sonuna kadar açıktır. Hiçbir zaman ötekileştirmeyeceğiz, gelsinler tartışalım, konuşalım, fikir birliği yapalım ve hep beraber İYİ Partimizin mücadelesine katkı verelim. İYİ Partiyi hep beraber iktidara taşıyalım.”

Editör: Ergün Başkaya