yolbulan-sozu


 

Geçtiğimiz sezon Karabükspor ligde kötü günler geçirirken, iç sahadaki Gaziantep maçı sonrası 0-2’lik mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yolları ayırmış, 33. Hafta Sivas deplasmanı öncesi de takım, yardımcı antrenör Suat Sarıcan’a emanet edilmiş ve Gerede, Esentepe’de kampa girmişlerdi.

Gerede, Esentepe kamp günlerinin birinde, Kardemir A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mutullah Yolbulan kampı ziyaret etmiş, “Kümede kalın, adam başı 250 Bin TL prim vereceğim ve tüm maç başlarınız ödenecek” sözünde bulunmuştu.

Karabüksporlu futbolcular ligin son haftasında Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek, ligde kalmayı başarmış ve şehre bayram havası yaşatmışlardı. Aradan tam bir ay geçti, futbolculara alacakları olan ne 25 maç başı, ne de söz verilen 250 Bin TL ödenmedi.

Meydanı boş bulup, 250 Bin TL prim söz veren Mutullah Yolbulan’ın ise yakın çevresine “Ben adam başı değil, totalde 250 Bin TL sözü verdim” dediği belirtiliyor.

Karabük Net Haber olarak uyarıyoruz; Karabükspor, bu futbolcuların 25 maç başı ve 250 Bin TL ligde kalma prim sözünü yerine getirmezse, istediği hiçbir teknik direktörü getiremediği gibi, sezon başlamadan iç transferde büyük sorunlar yaşar ve bırakın ilk 10’da kalmayı, küme düşecek 3 takım arasında, en büyük adaylardan biri olur.

Editör: Haber Merkezi