Güncel

İSMAİL ALTINÖZ'DEN AÇIKLAMA

AK PARTİ MERKEZ İLÇE ESKİ BAŞKANI AV. İSMAİL ALTINÖZ YAZILI BİR BASIN AÇIKLAMASI YAYINLAYARAK, P

Abone Ol

AK PARTİ MERKEZ İLÇE ESKİ BAŞKANI AV. İSMAİL ALTINÖZ YAZILI BİR BASIN AÇIKLAMASI YAYINLAYARAK, PARTİSİNİN HİZMETİNDE OLDUĞUNU BEYAN ETTİ


 

AK Parti’de İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Merkez İlçe Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Karabük’ün tanınmış isimlerinden Avukat İsmail Altınöz 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, partisinden il genel meclis üyesi aday adayı olmuştu.

Listelerin açıklanmasından sonra kendisine, Merkez İl Genel Meclisi adaylığında yer verilmeyen Altınöz, bir basın açıklaması yayınladı ve her şeye rağmen partisinin hizmetinde olduğunu belirtti.

Av. İsmail Altınöz yayınladığı basın açıklamasında aynen şu görüşlere yer verdi;
30 Mart da yapılacak yerel seçimlerde AK Partiden il genel meclis üyeliğine aday adayı olmuştum. Partimizin yetkili kurulları gerekli değerlendirmeyi yapmışlar ve seçim kuruluna listeler verilmiştir. Bu listede çok değerli 5 arkadaşımızı sırlamaya layık görmüşlerdir. Bu yapılan değerlendirmeye saygı duyuyoruz ve AK Partinin başarılı olması için üzerimize düşen çalışmayı yapacağımızı ifade etmek istiyorum.

Ben şimdiye kadar gerek partimde gerekse, Karabük Borusunda birçok görevlerde bulundum. Halen serbest olarak Karabük’te Avukatlık mesleğimi icra etmekteyim. Karabük Barosunda 1 dönem disiplin kurulu üyeliği 4 yıldır da Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Saymanlığı görevlerinde bulundum ve halende Yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmekteyim.

Partimizin kuruluşundan itibaren gönülden bağlı olduğum gibi 2003-2006 yılları arasında Ak Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeliği Görevinden bulundum. Aynı zamanda Karabük Merkez ilçe seçim Kurulunda –İl insan haklarında Partimizin temsilciliği görevlerinde uzun yıllar görev yaptım. AK Parti Karabük Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi'nde İlçe başkanı seçildim. Bu görevimi 2010 yılına kadar sürdürdüm. Bundan sonrada bize görev verildiğinde en iyi şekilde yapacağımızdan ve her zaman partimizin yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yıllardır omuz omuza mücadele ettiğim dava arkadaşlarımla beraber, AK Parti’nin Karabük’te yeniden belediye başkanlığını kazanacağına inanarak, destek ve çalışmalarıma devam ediyorum ve edeceğim. Birilerinin yaptığı gibi şahıslara kızıp, şahsi istikbal peşinde koşup, Başbakanımıza ve Partimize asla ihanet etmeyecek ve Partimize de, davamıza da ilelebet sahip çıkacağım.

AK Partimize 3 Dönemdir büyük destek veren Karabüklü hemşerilerimize, AK Partide şimdiye kadar görev alan çok kıymetli arkadaşlarıma seslenerek, ülkemiz ve Partimiz üzerinde oynanan oyunlara dur demek için, AK Partimize ve Adayımız Mehmet Ceylan bey’e destek olmaya davet ediyorum.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }