Karabük İl Özel İdaresi'nde, İl Genel Meclisi toplantıları ile bir süredir devam eden 2023 bütçe görüşmelerine Tarım ve Orman İl Müdürü Çetin Ayvalık katıldı.

Toplantıda, Tarım ve Orman İl Müdürü Çetin Ayvalık; İlimiz genelinde üretimi yapılan tarımsal ürünler, gıda denetimleri, hayvancılığın genel durumu, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi ve yürütülen projeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, ”İlimizde çiftçilerimizin hem bitkisel hem de hayvansal üretim alanında ürettiklerini artırma ve çeşitlendirmek adına önemli projeler yürüten Tarım ve Orman İl Müdürümüz Çetin Ayvalık başta olmak üzere tüm çalışanları tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantının akabinde Tarımsal Hizmetler Müdürü Yavuz Ülgen; Personel durumu, katı atık toplama,araç ve konteynır sayıları, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar ve tarımsal faaliyetler hakkında sunum gerçekleştirerek 2023 yılı bütçesiyle ilgili taleplerini iletti.

Sunumların ardından bütçe görüşülerek toplantı sona erdi.