Safranbolu’nun değerine değer katmak için projelerimizle geliyoruz” diyen AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Av. Ali Büyüközdemir, “Yapılmayanları yapmaya, vaat değil, gerçek hizmete talibiz.” Dedi ve şu açıklamalarda bulundu;

“Safranbolu’muzu güzelleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Genciyle yaşlısıyla, her yaştan, her kesimden vatandaşımızın gayretimizi, samimiyetimizi gördüğünü, bize inandığını ve güvendiğini işittikçe görevimize daha büyük bir aşkla, daha büyük bir heyecanla sarılıyoruz.”

Projelerimiz Hazır

Birkaç gün içinde projelerini açıklayacaklarını belirten AK Parti Safranbolu adayı Büyüközdemir, “Projelerimizi şehrimizin ve insanlarımızın refahı için, hemşerilerimizin olmazsa olmaz ihtiyaçları için, verdiğimiz sözü tutabileceğimiz temelleri ve dayanakları sağlam projeler ve eserler için, 5 sene sonra vatandaşımızın karşısına alnımız ak çıkabilmek için, Ata mirası şehrimiz Safranbolu’muz için hazırladık. Göreve talip olurken, gönüllere talip olduk. Çok şükür bunu başarıyoruz. 31 Mart akşamı da başardığımızı herkese göstereceğiz inşallah.” Diye konuştu.

Asas

Editör: Ergün Başkaya