Yeni sezon karşılaşmalarına başlayacak olan geçen yılın şampiyonu Karabük Yenişehir GSK Hentbol Takımı Vali Fuat Gürel'i makamında ziyaret etti.

Vali Fuat Gürel, bu hafta sonu başlayacak olan Türkiye Erkekler Hentbol 1. Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı Başkanı Erol Sütçü , Antrenör Sinan Şener ve Kulüp Menajeri Zafer Torunoğlu'nu makamında kabul etti. 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda şampiyonluk parolası ve hedefiyle lige hazırlandıklarını ifade eden Başkan Sütçü, Vali Fuat Gürel'i hafta sonu oynanacak ilk maça davet ederek arkasında "Fuat Gürel" yazılı Karabük Yenişehir GSK Hentbol Takımının bu yıl giyeceği formayı takdim etti. 

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Liginde Karabük'ü başarı ile temsil edeceklerine yürekten inandığını ifade eden Vali Gürel, Süper Lig yolunda Karabük Yenişehir GSK Hentbol Takımı Başkanı Erol Sütçü, teknik heyet ve sporculara başarı temennisinde bulundu. Ayrıca Karabüklü sporseverleri de maçları seyretmeye ve takımlarını desteklemeye davet etti.

Editör: Haber Merkezi