TFF ESKİ BAŞKANI HALUK ULUSOY, KARABÜKSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS’A BAŞARILAR DİLEDİ


 

ULUSOY “EL ÖPERİM AMA ETEK ÖPMEM”


 

haluk-ulusoy-tff


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski Başkanı Haluk Ulusoy görev yaptığı dönemlerde, Türk futboluna altın çağını yaşatmış, Dünya üçüncülüğü, Konfederasyonlar Kupası üçüncülüğü ve Avrupa Şampiyonasında çeyrek final başarısı ile ülke halkını sokaklara dökmüş, ulusal takımımız ise Dünya Sıralamasında 10. Sıraya kadar yükselmişti.

“Karabükspor’un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas çok sevdiğim bir kardeşim” diyen Ulusoy, Karabük Net Haber aracılığı ile Karabükspor’a ve Kafkas’a başarılar diledi.

Karabük Halkını da unutmayan Haluk Ulusoy “Rahmetli babamla Karabük’e demir almaya geldiğimizde, iki-üç gün kalırdık, daha doğrusu bizi bırakmazlar misafir ederlerdi. Çok sevdiğimi, şu anda da orada işadamı olan dostlarım, kardeşlerim ve ağabeylerim var Karabük’te. Sizler aracılığı ile tüm Karabük Halkının mübarek Ramazan Ayını da kutlarım.” Dedi.

“EL ÖPERİM, ETEK ÖPMEM”

Karabük Net Haber’in sorularını cevaplayan Haluk Ulusoy’a, “Yıldırım Demirören’in geçtiğimiz günlerde sizi kast ederek, ‘Ben el öpmem.’ Demesi ile ilgili ne diyeceksiniz sorumuza, Ulusoy “O gün olayları bir İsviçre karşılaşması oynanmış ve Türkiye’nin Dünya arenasında, Avrupa arenasında futbol müsabakalarından men edilmesi söz konusuydu. Hepiniz bu olayı çok iyi hatırlayacaksınız. İsviçreli bir FİFA Başkanı Blatter’e ‘My Father, Babalar affeder’ deyip, ülkem için el öptüğüm doğrudur. Fakat ben birileri gibi etek öpmem.” Şeklinde cevap verdi.

“BU FEDERASYON SAYESİNDE COĞRAFYA BİLGİMİZ ÇOĞALIYOR”

Görev yaptığı dönemde ülke futbolunu Dünya Arenasında ilk onun içine sokan Haluk Ulusoy, bu günkü federasyon yönetimi ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;

“Aslında bu federasyona teşekkür etmek lazım. Onların sayesinde her geçen gün coğrafya bilgimiz genişliyor. Yeni Bruni diye bir ülkeyi hangimiz biliriz? Ülke futbolunu iflas ettirdiler, Yeni Bruni gibi bir ülkenin futbolundan geride kaldık. Bizim görevimiz sırasında Türkiye onuncu sıradaydı, bu gün ise Yeni Bruni Ülkesinin gerisinde 57. Sırada.”

17 TEMMUZ TÜRK FUTBOLUNUN DÖNÜM NOKTASI

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Karabük Net Haber’in “Türk Futbolunun kurtuluş reçetesi nedir?” sorusuna, “17 Temmuz’daki Kulüpler Birliği toplantısında, Türk Futbolu için dönüm noktalarından biri olacak. 120 İmza toplanırsa ve TFF’de olağanüstü kongre kararı alınırsa, ben ülke futbolunun emrindeyim.” Dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi