• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
18°

Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, İlkokulda eğitim gören öğrencileri ile maket uçak yaparak çeşitli oyunlar oynandı.

Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüphelinin 8 suç kaydı çıktı.

Uzman Diyetisyen Şükrü Can Gülşen, tahinin faydaları hakkında bilgi verdi.

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarında öğrencilerin projeleri incelendi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinden Karadeniz Ereğli istikametine giden bir tanker kontrolden çıkarak devrildi kazada sürücü yaralandı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, tarım aracı olarak bilinen patpat motorunun takla atması sonucu 3 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta düzenlenen “Okullarımız İyilikte Yarışıyor Uygulamalı Projesi Yarışması” kapsamında el emeği ürünlerden oluşan sergisi ilgi gördü.

Güncel

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası su basan çok sayıda bina, ev, iş yeri ile ekili araziler zarar gördü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde "Türkiye'nin Değeri Çaycuma'nın En İyisi Oluyor" programı çerçevesinde ekipman dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Çankırı ve Kastamonu’da Ocak-Mart aylarında yapı ruhsatı verilen bina sayısı 154 oldu.

Bolu D-100 karayolu Dağkent Kavşağı’nda trafik ışıklarında duramayan kamyonet, hafif ticari araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalanan 11 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.