• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.864 %1.9
  • ETHERIUM 3.251 %0.43
18°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde kontrolden çıkan kamyonet devrildi.

Bölgeden Haberler

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan istatistiklere göre, Çankırı’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 66 bin 57 oldu.

Bölgeden Haberler

Çankırı 2023 yılında yurtdışından aldığı göç sayısında 81 il arasında 61. sırada yer alırken, yurtdışına en fazla göç veren 39....

Bölgeden Haberler

Bolu’da Valilik Konağı’nın yan sokağında dallarının ağır geldiği ağaç, yaya yoluna devrildi ağacın dallarının çarptığı bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Bölgeden Haberler

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde ormanlık alanda meydana gelen yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Muharrem Ayı vesilesiyle yüzlerce vatandaşa aşure dağıtıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da, mera alanlarının botanik kompozisyonlar ile birlikte değerlendirilmesi ve verimlilik düzeylerinin ortaya çıkarılması sağlanacak.

Bölgeden Haberler

Bartın'da taşkın ve kuralığı önlemek için çalışma yürüten Bartın Üniversitesi'nin hazırladığı proje çerçevesinde örnek uygulamalar yerinde incelendi.

Bölgeden Haberler

Bartın'da yüksek ateş nedeniyle hastaneye getirilen ve menenjit riski bulunan 4 aylık Yiğit Özen, hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edildi.

Bölgeden Haberler

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde dönümünden 600 kilogram verim alınması beklenen "Ayten abla" isimli buğdayın hasadı gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Bartın'da jandarma ekipleri, devriye esnasında parkta bir çanta buldu içerisinde para ve ziynet eşyası bulunan çantasını eksiksiz teslim etti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kastamonu'da 2010 yılından itibaren bin 388 evin yandığı ve yangınlarda 42 kişinin hayatını kaybetti.