• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.228 %0.37
  • ETHERIUM 2.912 %-0.51
11°

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay Haberleri

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay haberleri ve güncel CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay gelişmeleri, CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay ile ilgili tüm video, CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay fotoğrafları ve CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’teki elektrik kesintilerini TBMM Genel Kurulu’nun gündemine taşıdı.

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, orman köylüsünün sorunlarını TBMM’ye taşıdı.

Güncel

Cevdet Akay Yenice’nin Tır, Güney ve Hisar köylerini birbirine bağlayan tüneli TBMM gündemine taşıdı

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, geçtiğimiz ay meydana Yenice'de sel afetinde göçen Şeker Kanyonu yolunda açıklama yaptı.

Alt Manşet

Milletvekili Cevdet Akay, orman köylülerinin sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin tespit edilmesi amacıyla TBMM Başkanlığı’na araştırma önergesi verdi.

Alt Manşet

CHP'li Akay Milyonların merak ettiği soruyu TBMM Kürsüsünden sordu "İktidar bütçede koca bir delik açtı. Borçlanmadaki tutar yerel seçimlerde mi...

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, torba kanun görüşmelerinde sel felaketinden etkilenen Karabüklü sanayiciler için destek istedi.