• DOLAR 32,35 %-0.03
  • EURO 34,79 %-0.01
  • ALTIN 2.394,35 %-0.10
  • BİST100 10.256 %0.47
  • BITCOIN 59.449 %1.63
  • ETHERIUM 2.983 %1.26
13°

Çankırı Haberleri

Çankırı haberleri ve güncel Çankırı gelişmeleri, Çankırı ile ilgili tüm video, Çankırı fotoğrafları ve Çankırı haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Çankırı’nın ilçesine bağlı Süleymanlı köyünde çıkan yangında yaşlı kadının yaşadığı ev kullanılmaz hale geldi.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da 1 Mayıs İşçi Bayramı, coşkuyla kutlayan işçiler davul zurna eşliğinde halay çekti o anlar dron ile görüntülendi.

Bölgeden Haberler

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, “Çocuklarını aşılatmak ebeveynlerin en önemli sorumluluklarından biridir” dedi.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 40 şahıs ile 4 düzensiz göçmen yakalandı.

Bölgeden Haberler

Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki çalıştayda 5 ülkeden 26 ressam, türkülere konu olan Ilgaz'ı eserleri ile anlattı.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da aracı ile ters yöne giren 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, sokakta oynayan köpeği ezerek kaçtı.

Bölgeden Haberler

Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sigara kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli suçüstü yakalandı.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da, kuvvetli rüzgar sebebiyle bir minaresi devrilen caminin diğer minaresinin kontrollü olarak yıkımına başlandı.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da, rüzgar nedeniyle bir minaresi yıkılan caminin diğer minaresinin de devrilme riski sebebiyle çevresindeki binaların tahliye edilmesine karar verildi.

Bölgeden Haberler

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkili olacağı tahmin edilen Çankırı’da toz taşımına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da bir otomobilin önünden dakikalarca koşan tavşan otomobile yol vermedi araç içerisinde bulunan vatandaşlar dakikalarca tavşanı takip etti.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da, yapılan 'fırtına' tahminin ardından alınan tedbirler çerçevesinde okullar saat 13.00 itibarıyla tatil edilecek.