• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.280 %6.89
  • ETHERIUM 3.110 %4.64
17°

Bolu Haberleri

Bolu haberleri ve güncel Bolu gelişmeleri, Bolu ile ilgili tüm video, Bolu fotoğrafları ve Bolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Bolu'da hayata geçirilen "Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum" projesi çerçevesinde, minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Bölgeden Haberler

Tarım ve Orman Bakanlığının 81 ilde başlattığı "Orman Benim" etkinliği orman yangınlarının önlenmesi hedefiyle Bolu'da da düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Bolu'da orman yangınlarıyla mücadelede gönüllü olarak yer alacak köylülere müdahaleyi nasıl gerçekleştireceklerini uygulamalı şekilde öğrenildi.

Bölgeden Haberler

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kadın temizlik personelleri park, bahçe ve yeşil alanlarda bahar temizliği yapıyor.

Bölgeden Haberler

Bolu’da 1382 yılında yapılan ve 2 yangın, 3 büyük deprem yaşayan Yıldırım Bayezid Camii'nin sigortası olan denge sütunları ilk günkü...

Bölgeden Haberler

Afrika üzerinden gelen toz taşınımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. İlhan Sağsen, çöl tozlarının insan ölümüne kadar götürebileceğini söyledi.

Bölgeden Haberler

Bolu’da eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan bir şahıs, yüksek bir noktaya çıkarak üzerine yanıcı madde döktü.

Bölgeden Haberler

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 2024’ün ilk 4 ayında 4 bin 615 olayda 2 bin 933 şüpheli şahısın gözaltına alındığını 2...

Bölgeden Haberler

Bolu’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin katılımıyla coşku ile kutlandı.

Bölgeden Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. etap çalışmaların temmuz ayında başlayacak.

Bölgeden Haberler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bölgeden Haberler

Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki Hacihalimler Köyü Merkez Mahallesi'nde mutfak tüpünün alev alması neticesinde çıkan yangını komşular söndürdü.