Yaklaşık 17 yıldır Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevini yürüten Mehmet Uzun, 15 Şubat tarihi itibari ile emekli olacağı açıklandı.

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’a bugün İl Genel Meclisinde bir veda töreni yapıldı ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen tarafından kendisine verdiği hizmetlerden dolayı emeklilik hediyesi takdim edildi.

İl Genel Meclisi Toplantısında meclis üyelerine bir veda konuşması yapan Mehmet Uzun, bu zamana kadar yaptığı hizmetleri dile getirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ise uzun yıllardır verdiği hizmetlerden dolayı Uzun’a teşekkür etti ve emeklilik hayatında başarılar diledi.

Emekli Olacak, Olmayacak Polemiği Hala Devam ediyor

17 Yılı aşkındır Özel İdare Genel Sekreteri olan Mehmet Uzun 2018 Genel Seçimlerinde de milletvekili aday adayı olmak için emekli olacağını açıklamış, hatta veda programımı bile yapmıştı. Bir gün sonra emekli olmaktan ve dolayısıyla siyasete şimdilik girmekten vazgeçtiğini açıklayan Uzun,o zaman herkesi şaşırtmıştı.

Önümüzdeki 14 Mayıs tarihinde yapılması beklenilen Genel Seçimlerde Uzun’un milletvekili aday adayı olacağı yakın çevresinde bu sefer kesin olarak konuşuluyor.

Henüz milletvekili aday adaylığı için emekli olmak istediğini resmen açıklamayan Mehmet Uzun’un bu günkü İl Genel Meclis Toplantısında veda niyetinde yaptığı konuşmada da emekli olacağına dair bir ifade kullanmaması ilgili çevrelerde 'emekli olacak mı veya olmayacak mı?' tartışmalarını yine gündeme getirdi.