Karabük işkur İl Müdürü Ferhat Sarıçam, Ramsey- Gürmen Group firması Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz ile bir araya gelerek, kurumsal işbirliği, istihdam ve işbaşı eğitim programı ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulundu. 

"Daha çok kadın istihdamı inşa etmek için bizimle birlikte hareket eden, Ramsey Gürmen ailesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanan Ferhat Sarıçam, "Kadınlara öncelik veren şirketimiz ve en üst düzeyden başlayan kadın çalışanların potansiyellerine önem veren, yaklaşım sergileyen Ramsey firmasını tebrik ederim." dedi 

" Kadınlarımızı istihdamda ilk sırada yer almak hem kurumumuz hem de kadın çalışanlarımız için onur kaynağı. Çünkü organizasyon olarak ulaştığımız noktada aslında tekstil sektörünün her kademede kadınların her işi başarıyla tamamladığını görmek mutluluk verici. Şirket olarak, kadınların detaylara verdiği önemi, çok yönlü planlama yetenekleri ile birleştirdiğimizde ortaya çıkan işlerden memnuniyet duyuyoruz, hizmetlerimizin geliştirilmesine de bu yönde değer katıyoruz. İşbirliğini önemsiyoruz." ifadelerine yer verdi.