AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, ilçeye getirilmesi planlanan doğal gaz ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yenice İlçe Başkanı Yirmibeş açıklamasında net ifadeler kullandı ve doğal gazın her ne şart altında olursa olsun Yenice’ye getirileceğini kesin ifadeler ile belirtti.

AK Parti olarak Yenice’ye doğalgazın geleceğini ifade eden Erdal Yirmibeş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yenice ilçemize doğal gazın gelmesi ile ilgili bir süredir yaptığımız çalışmalar sonuç vermeye başladı. Düne kadar ‘Yenice’ye doğal gaz gelir mi gelmez mi?’ diye konuşurken, şimdi ise ‘Doğal gaz bu sene mi, yoksa önümüzdeki sene mi gelecek?’ tartışmalarını yapıyoruz.

Yenice halkı olarak hepimiz odun, kömürden, külünden, isinden Allah’ın izni ile çok yakında kurtulacağız. Her evin ocağında, kombisinde doğal gaz yanacak. Bu konuda kararlılığımızı konuşarak değil, kat ettiğimiz yol ile göstermeyi tercih ettik. Fakat son günlerde yine bir tartışma ile kamuoyu meşgul ediliyor.

Doğal gazın Yenice’ye bu sene gelmeyeceği, hatta önümüzdeki seneler de gelemeyebileceği yönünde tartışmalar ile halkımızın kafası karıştırılıyor.

Biz AK Parti olarak siyasetimizi sonuç odaklı yaparız. Dün Yenice’ye doğal gaz gelecek dediysek, ufak tefek aksaklıklar olsa da geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Yenice’ye doğal gazın gelmesi için talimatlarını bizzat vermiştir ve bizim için bu konu bitmiştir.

Yeşil Yenice’mize doğal gazın gelmesi için bizzat Cumhurbaşkanımız ile görüşen ve bu sonuca ulaşmamızı sağlayan İl Başkanımız Sayın İsmail Altınöz’e, Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e, doğal gazın Yenice’ye getirilmesi için 3,4 yıl önce ilk girişimleri yapan sayın büyüğümüz Mehmet Ali Şahin’e tüm ilçe halkı adına teşekkür ederim”.

Editör: Haber Merkezi