Güncel

CUMHURBAŞKANI GELİYOR

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMA GÜNÜ KARABÜK'E GELİYOR  

Abone Ol

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMA GÜNÜ KARABÜK'E GELİYOR


 



 

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, düzenlediği basın toplantısında 27 Mart Cuma günü Karabük’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük programını açıkladı.

Uluslararası İklim Değişikliği Konferansı'na da katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük Belediyesi, Karabük Valiliği ziyaretlerinden sonra saat 14.00’da kent meydanında toplu açılışlar yapıp düzenlenen mitingde de Karabük halkına seslenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük’e gelmesi nedeniyle basın toplantısı düzenleyen AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karabük ziyareti programını açıklayıp, Karabük halkını mitinge davet etti.

Saylar, “Uluslararası İklim Değişikliği Konferansı yarın başlayacak. Konferansın son günü olan 27 Mart tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Karabük'e gelecek, kongrenin son gününe katılacak. Konferansa bakanımız ve uluslararası bakanlar katılacak. Cumhurbaşkanımız 27 Mart Cuma günü saat 11.00’de Karabük'te olacak. Karşılama programımızdan sonra Cumhurbaşkanımız Karabük Belediyesini ziyaret edecek. Karabük Belediyesini ziyareti sonrası Cuma Namazını kılacak. Cuma Namazı sonrası Karabük Valiliğini ziyaret edecek. Valilik sonrası saat 14.00’da kent meydanında toplu açılışlar yapacak ve Karabük halkına seslenecekler. Bu mitinge Karabük halkını davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız miting sonrası Uluslararası İklim Konferansı'nın yapıldığı yere geçecek. Konferans sonrası Cumhurbaşkanımız saat 18.00’da Karabük’teki sivil toplum örgütlerinin başkanları, protokol ve iş adamları ile yemekte bir araya gelecek. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanı olduktan sonra Karabük’e ilk ziyareti. Karabük halkının Cumhurbaşkanımızı en güzel bir şekilde karşılayacağına inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımızın Karabük’e gelmesi nedeniyle şehrimizin her tarafının vatandaşlarımız tarafından Türk bayrakları ile donatılmasını arzu ediyoruz” dedi.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }