Cumhuriyet Halk Partisi’nden Karabük Milletvekili Aday Adayı olacağını açıklayan İsmail Yılmaz, ziyaretlerine hızlı başladı.

2007 Genel Seçimlerinde CHP’den Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı olan ve 15 yıl aradan sonra tekrar neden aday olmak için yola çıktığını geçtiğimiz günlerde açıklayan İsmail Yılmaz, parti teşkilatlarını ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

Ülkenin gidişatının hiç iyi olmadığını ve önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye için bir dönüm kavşağı olduğunu ifade eden CHP Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Yılmaz, geçtiğimiz günlerde CHP Yenice İlçe teşkilatına ve bazı meslek odaları başkanlarını ziyaret etti.

Safranbolu İlçe Başkanlığı ile Safranbolu Şoförler Odasını da yine birkaç gün önce ziyaret eden İsmail Yılmaz, Karabük Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erten’i ve yeni atanan CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar’ı teşkilat binalarında ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili bilgiler veren Yılmaz “Adayım diye yola çıkmakla olmuyor. Başta örgütlerimizin samimi görüş ve düşüncelerini de almak lazım. Partimizin bütün il, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, onların da fikirlerini alıyorum. Örgütlerimize yaptığımız ziyaretler sırasında çok sayıda partililerimizin de ziyaretim için orada bulunmak istemeleri beni fazlasıyla memnun ediyor.

Parti örgütlerimizin yanı sıra, birçok Sivil Toplum Kuruluşlarını, meslek örgütlerini de ziyaret ederek, onların da görüşlerini alıyorum. Yola çıkarken, bir yol haritası çizmek gerekiyor. Bu yol haritasını da çizmek için en geniş şekilde kesimlerin düşüncelerini almak lazım.” Diye konuştu.

Partililerin ve STK’ların düşünce ve görüşlerine çok önem verdiğinin altını çizen İsmail Yılmaz “Ülkenin içinde bulunduğu durum malum. Demokraside, fikir özgürlüklerinde milletçe ne kadar geriye gittiğimiz ortada. Bunun yanı sıra, yüksek enflasyon ile hayat pahalılığı altında ezilen başta emekliler olmak üzere, tüm çalışanlar ile esnaflarımız adeta geçim savaşı veriyorlar. Önümüzdeki genel seçimler ülkemiz için bir dönüm noktası.

Bu ziyaretler sayesinde partime ne kadar katkıda bulunabiliriz, önümüzdeki genel seçimlerde oyumuzu en yüksek seviyeye çıkarmak için neler yapabiliriz, araştırmalarını yapıyorum. Bu istişare ziyaretlerim sıklaşarak devam edecek.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-4

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-2

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-3

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-8

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-7

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-6

chp-de-adaylik-yarisina-hizla-basladi-5

Editör: Ergün Başkaya