Karabük T Tipi Cezaevinde yatan bir mahkumun iddialarını içeren video sosyal medyaya düşünce, dikkatleri çekti.

Karabük T Tipi Cezaevinde yatan Bilal Y. isimli bir hükümlü veya tutuklunun, ziyaret sırasında kardeşi ile yaptığı görüşmesinin, cep telefonundan çekilen videosu sosyal medyalarda yayınlanınca, “Cezaevinde neler oluyor?” sorusu gündeme geldi.

Aynı koğuşta bulunan diğer mahkumlar tarafından saldırıya uğradığı ve kafası yarıldığını iddia eden Bilal Y. isimli mahkum ile ziyaret sırasında telefonla görüşürken videoya çekip yayınlayan kardeşi, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Saldırıya uğrayan mahkumun iddiasına göre; Diğer bazı mahkumların ziyaretçileri, açık görüş sırasında içinde uyuşturucu hap veya madde bulunan içecekleri mahkumlara içiriyor. Uyuşturucu madde bulunan içeceği içen mahkum veya mahkumlar daha sonra koğuşa gelip olay çıkartıyor.

Yaşandığı iddia edilen bu konuyu görevli infaz koruma memuruna ileten bu mahkumda koğuştaki diğer mahkumlar tarafından saldırıya uğrayarak, kafası yarılıyor.  

Bilal Y. isimli mahkum bu iddialarını anlatırken, kardeşi de nasıl yaptığı bilinmeyen bir şekilde videoya çekiyor ve sosyal medyasında yayınlıyor.

İddiaların içeriğinin doğruluğu bilinmezken, konuyla alakalı video sosyal medyada dikkat çekmeyi başarıyor.