Geçtiğimiz 5 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerimizde 21 yeni Meclis Üyesi belli olmuştu.

Bugün yapılan ilk Meclis Toplantısında, Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. STSO’nun en yaşlı Meclis Üyesi olan, Ahmet Savaş'ın Meclis Başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılan tüm Meclis Üyelerinin eksiksiz oyunu alan Cengiz Ünal, yeniden Meclis Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrası konuşan STSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal; "Değerli Meclis Üyesi arkadaşlarıma, bizleri bu göreve layık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler makama değil hizmete talibiz. Kimseyi kırmadan, ayrıştırmadan hep birlikte bölgemizin en eski Ticaret ve Sanayi Odalarından olan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına hizmet etmeye devam edeceğiz.

Güzel projelerimiz var. Özellikle paydaşlarımızla birlikte sürdürdüğümüz Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesine çok hızlı start verdik. 50 dönüm arazi üzerine lavanta ve safranlarımızı ektik ve hasatlarını toplamaya başladık. 50 dönüm arazinin içine çok güzel bir bina inşa edeceğiz. Bu binayı inşa edeceğimiz 4 dönüme yakın yeri Odamıza kazandırdık. Ayrıca TOBB tarafından ilçemize bir Anaokulu inşa edilecek, bununda takibini yapıyoruz.

Benimle birlikte birbirinden değerli 4 insan Meclise hizmet edecektir. Meclis Başkan Yardımcılıklarına seçilen Ahmet Savaş, Rıfat Aynacı ile Meclis Katip Üyeliğine seçilen Ufuk Akkuş'u da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bir teşekkürde Üyelerimize etmek istiyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Onların destekleriyle çok daha güzel işlere imza atacağız." dedi.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimleri ise bu cumartesi günü yapılacak.

STSO'nun mevcut Oda Başkanı Ali Sami Acar yeniden aday olurken, karşısına ise Özlem Urgancıoğlu, STSO Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı. Son güne kadar sürpriz bir aday daha çıkmazsa, seçim iki aday arasında gerçekleşecek.

Editör: Haber Merkezi