1221Üniversitemiz Genç Girişimciler Kulübü tarafından yapılan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Bugünün Gençleri Dünün Gençleri İle" Avrupa Birliği Projesi etkinliklerine devam ediyor.

Proje kapsamında Karabük Yücel Huzurevi sakinleri ziyaret edilerek müzik şöleni gerçekleştirildi. Daha önce de Üniversitemizde gösterilerini yapmış olan Aşık Veysel Müzikali Ekibinden öğrencilerimizin sunmuş olduğu müzik şöleni; huzurevi sakinlerine, huzurevi personeline ve katılan öğrencilerimize keyifli dakikalar yaşattı.

Büyüklerimizle yapılan röportajlarda, dünün gençleri projeden ve yapılan etkinliklerden memnuniyetlerini dile getirdiler. Projenin koordinatörlüğünü yapan Habibe Kurt isimli öğrencimiz ; "Projemiz hedefleri doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor. Yaptığımız etkinliklerde yaşlılarımızın memnuniyeti hedeflerimizi yerine getirmemizde bizleri motive ediyor. Basından gelen olumlu tepkiler ise projemizin daha geniş kitleler tarafından duyulmasını ve yayılmasını sağlıyor. Ulusal Ajans’a ve Üniversitemize projemize sağladığı desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilerimizin söylemiş olduğu şarkılara, huzur evindeki büyüklerimiz de eşlik ederken hep birlikte mani, şiir ve türküler söylendi