Karabük Merkez, Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, Bayır Mahallede bulunan Kaptan Demir Çelik haddehane yerine spor kompleksi yapacaığını açıklayan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür etti.

Bayır Mahalle Muhtarı Özen, yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Geçen hafta uzun yıllar Kaptan Demir Çelik işletmeleri müdürlüğü görevinde bulunan rahmetli Bekir Özbağ'ın cenaze merasimi için Karabük'e gelen Kaptan Demir Çelik grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yaşar Kaptan Çebi ve Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi'nin mahallemizde bulunan baba ocağı Kaptan Demir Çelik işletmelerinde Karabük ile bayır mahallemiz için önemli ve güzel açıklamalarda bulunmuştur.

Ülkemiz için her zaman üreten işletmelerinde Karabüklü çalışanlara öncelik veren Karabük ve mahallemize verdiği desteklerin hiçbir zaman tartışmasız olduğu, doğup büyüdüğü yere ahde vefasını her fırsatta gösteren Sayın Ahmet Nur Çebi'ye mahallemizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde Kaptan Demir Çelik'e ait arsa üzerinde bir spor kompleksinin planlamasının düşünüldüğü açıklaması şahsım ve mahalle sakinlerimiz ile gençlerimizde büyük bir heyecan uyandırmıştır.

Yapılması planlanan Yaşar Kaptan Çebi Spor kompleksinin uzun yıllar Karabük ve Bayır mahallemize hizmet edebilmesi için korunması noktasında şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza başta Yaşar Kaptan Çebi amcamız ve Kaptan Demir Çelik grubunun hiç şüphesi olmasın.

Bu vesile ile yapılan bu açıklamadan dolayı duyduğumuz sevinci siz değerli kamuoyu ile paylaşırken şahsım ve mahalle sakinlerimiz ile gençlerimiz adına sayın YAŞAR KAPTAN ÇEBİ amcamıza değerli evlatları Beşiktaş Başkanı sayın AHMET NUR ÇEBİ, sayın TAYFUN ÇEBİ, Sayın ARZU EFE ve KAPTAN D.Ç. Grubu'na sonsuz teşekkürler ederiz.

Ayrıca bu güzel spor kompleksinin Karabük'e ve mahallemize kazandırılması için gerekli tüm işlemlerde kolaylık sağlanacağını üzerlerine düşenin yapılacağını söyleyen sayın Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili'ye mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim.”