Yapımına Karabük Belediyesince başlanan ve bir süre önce inşası tamamlanan Balıklar Kayası mevkiindeki 'Battı Çıktı' projesinde asfalt serimine karayolları ekiplerince başlandı.

Karabük Belediyesi tarafından 'Kesintisiz Trafik' projesi kapsamında inşasına başlanan ve üniversite bölgesindeki trafiğin rahatlamasının yanı sıra öğrencilerin kampüs alanına güvenli ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlayan Balıklar Kayası mevkii 'Battı Çıktı' projesinin bitmesine günler kaldı.

Proje kapsamında, Karabük Belediyesi üzerine düşen ve sorumluluğu kapsamında olan bölümlerdeki inşaat işlerini tamamlamış, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünün yol çalışmalarına başlayıp, sıcak asfaltı sermesi beklenmekteydi.

Bir süre önce başlanan yol çalışmalarındaki sıcak asfalt uygulamasının bugün itibarıyla başlaması nedeniyle Karabük Valiliği, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Projeyle ilgili Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Balıklar Kayası Battı Çıktı Kavşağında Asfalt Serimi Başladı.

Karabük Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları yapılan Battı Çıktı Projesinde asfalt serimi başladı. 

Kavşağın açılışına çok az süre kaldı."

batti-ciktida-asfalt-serimi-basladi-1

Editör: Haber Merkezi