Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter'i makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Ovacık Aday Tanıtım Toplantısından sonra Yakup Narter'i ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'ye Cenk Gedikoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Ovacık Belediye Başkan Adayı Neslihan Kaya Karpuz ve İl Genel Meclis üyeleri Muhammer Yağlı ile Hayati Yılmaz eşlik etti. 

Benim için önce ilçem önde gelir diyen Narter, "Biz 1 dönem belediye başkanlığı yaptık partimiz bizi aday göstermedi başka arkadaşı aday gösterdi. Sivil hayatta bir şeyler yapmaya çalışacağız. 2024 yerel seçimlerinin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Benim için önce ilçem önde gelir, ilçeme en iyi hizmeti verebilecek belediye başkanımızı,il genel meclisimizi nasip etsin. Bizim ilçemiz gerçekten iş istihdamlarının olmamasından dolayı nüfus yönünden Karabük'ün en küçük ilçesi, birde hizmete aşık ihtiyacı olan bir ilçeyiz bu ilçeye en faydalı olabilecek aday kimse rabbim ona nasip etsin." Dedi.