Göztepe mevkiinde bulunan Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonunda düzenlenen toplantıda birim müdürleri de hazır bulundu.

Toplantının başında geçen sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Köse, Hanımevinden Halk Masalarına, Konsept Parklardan Kreşe, Asfalttan temizliğe kadar tüm çalışmalardan söz ederken, Barış Mahallesinin ivedilikle beklediği imar planı hakkında da açıklamalar yaptı. 

İlginin yoğun olduğu ve Mahalle Muhtarı Şahin Yavuz ile mahalle sakinlerinin talep ve önerilerinin dinlendiği ve sohbet havasında geçen bölümün ardından toplantı sona erdi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Esnaf ziyaretlerimiz, ev ziyaretlerimizin yanı sıra yoğun iş temposundan fırsat buldukça mahallelerde de toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda mahalle sakinlerimiz ile birlikte problemleri birlikte çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Elif Köse, “Her daim ifade ettiğimiz gibi tek amacımız bizlere miras olarak bırakılan bu güzel şehre en iyi, en güzel hizmeti verebilmek. Bu nedenle mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden imkanlarımız dahilinde var gücümüzle çalışıyoruz. Ben bir kez daha değerli muhtarımıza ve Barış Mahalleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.