"Engelli olmak kişinin tercihi değildir, bu sebeple birer engelli adayı olduğumuzu hatırlayarak engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman düşünceli ve duyarlı olmalıyız." diyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır.
 
Kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan herkes kadar başarılı ve üretken olabildiklerini spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda kanıtlamışlardır.
 
 Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve onların günlük yaşam içinde rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturmak bizlere düşen en büyük görevdir.

Bu vesile ile Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi.

Editör: Vasfiye Yılmaz