IMG_3024_1200x800Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKKA)Genel Sekreterliğine atanan İbrahim Kuzu ve Karabük YDO Koordinatörü Sakin Uzun Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar’ı ziyaret etti.


 

BAKKA Genel Sekreteri Kuzu ”Yeni görevime başlamış olmanın heyecanını yaşıyorum. Birlikte çalışacağımız kamu, kurum ve kuruşları ziyaret ederek bölgeyi ve bölge insanını daha yakından tanımak istedim.

BAKKA ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası birlikte başarılı çalışmalara imza atmışlar ve her zaman birbirlerine destek olmuşlardır. Bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum ”dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar,” Bölgemizin gelişmesinde projelerin hayata geçirilmesinde BAKKA’nın payı çok büyüktür. BAKKA’nın bu başarılı çalışmalarının devamını diler Sn.Kuzu’ya yeni görevinde başarılar dilerim “dedi.

Meclis Başkanı Şahin ”İbrahim beyi odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduk kendisine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum, Safranbolu TSO olarak bölgemizin gelişmesi için her türlü desteği vermeyi hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Editör: Haber Merkezi