Manşet

AVUKATLAR BARO BAŞKANINI SEÇECEK

Karabük Barosu bu Cumartesi günü kongresini yapacak. Mevcut Başkan Av. Rıdvan Erdoğan ile Av. Emrah Köklü Baro Başkanlığı için yarışacak.

Abone Ol

Karabük Barosu bu Cumartesi günü (10 Nisan) kongresini gerçekleştirecek. Her iki yılda bir yapılan Baro kongresi, pandemi nedeniyle iki ay ertelenmişti.

195 Avukatın kayıtlı olduğu Karabük Barosunda beş dönem, on yıldır başkanlık yapan Av. Rıdvan Erdoğan ile genç Avukat Emrah Köklü başkanlık için yarışacak.

Olağan Genel Kurulun pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilebilmesi için Kent Meydanındaki Belediye Nikah salonunda yapılacak.

Karabük Baro Başkanlığı ve Organlarının seçimi sokağa çıkma kısıtlaması olan Cumartesi günü yapılacağından, Karabük Valiliği tarafından alınan kararla, Karabük Baro üyesi olan avukatlar bu kısıtlamadan 10 Nisan günü için muaf olacaklar.

Sabah saat 10:00’da başlayacak olan kongrede oy kullanma işlemi, saat 13:00 ila 17:00 arasında olacak ve sandıklar saat 17:00’de açılacak.

Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan “10 Yıldır Karabüklü meslektaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Sevgili meslektaşlarımın da bunun farkında olduğuna inanıyorum. Kongremizin camiamıza hayırlı olmasını dilerken, karşımıza aday olan Avukat Emrah Köklü’ye de başarılar dilerim.” Dedi.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }