MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI MUHARREM ASKER, 1 KASIM SEÇİMLERİNDE EN YÜKSEK OYU ALACAKLARI KONUSUNDA KARARLI VE İDDİALI OLDUKLARINI İFADE ETTİ


 

ASKER “7 HAZİRAN’DA SAFRANBOLU’DAN 10 BİN OY ALMIŞTIK, ŞİMDİ HEDEFİMİZ DAHA FAZLASI”


 

mhp-asker-iddiali

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, “Nasıl 7 Haziran seçimlerinde MHP tarihinde bir ilki başararak, Safranbolu’dan 10 Bin oy aldıysak, 1 Kasım seçimlerinde de bu 10 Bin oyun üzerine daha fazlasını koyup seçimi zaferle bitireceğiz” diye konuştu.

Asker, AK Parti İktidarında ülkenin karanlığa doğru sürüklendiğini belirterek “PKK Terör örgütü ile bir barış süreci ilan ettiler, aylarca orada PKK’nın palazlanıp, güçlenmesine, o coğrafyada etkin bir güç olmalarına neden oldular. Şimdi bunun sonuçlarını her gün aldığımız şehit haberleri ile bedelini Türk Milleti olarak ödüyor. Biz bunları söyleyince şehitlerin üzerinden siyaset yapıyoruz oluyor.

AKP’lilerin hiç biri şehitlerine sahip çıkmıyor ve şehit cenazelerine bile Türk Milletinin hiddetinden korkup gelemiyorlar. Bizlerde şehitlerimize sahip çıkıyoruz diye siyaset yapıyor oluyoruz. Bırakalım üç beş kelle mi olsunlar.” Dedi.

7 Haziran’da MHP’nin Karabük ve bölgesinde aldığı başarıya da dikkat çeken MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, sözlerine şöyle devam etti;

“7 Haziran seçimlerinde Karabük il genelinden 40 Bine yakın oy aldık. 10 Bin oy İlçe Başkanlığını yaptığım Safranbolu’dan aldık. 1 Kasım seçimlerinde bu oylarımızın çok daha fazlasını alacağımızı biliyoruz.

Çünkü biz bayrağımıza, milletimize, dinimize ve diğer değerlerimize saygı duyuyor, bu değerlerimize sahip çıkma yolunda mücadele veriyoruz.

Vatandaşımıza tepeden bakmıyoruz. Devletin imkanlarını kullanarak, kendi zenginlerimizi oluşturmuyoruz. Halkımızı bir torba makarnaya ya da kömüre muhtaç etmiyoruz.

İşte biz bu nedenlerden dolayı vatandaşın ilgisi ile kucaklaşıyoruz. Bu seçimlerde kararlı ve iddialıyız.”

m.asker-yazi-fotoPartisinin Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Bilim Uzmanı Osman Aydın ile ilgili de düşüncelerini de aktaran Asker “Adaylarımız son derece yerinde kişiler. Hayatlarının her anında halkımızın takdirini almış, kendilerini bu millete hizmet için adayan kişiler. Adaylarımız halkın içinden ve daha doğrusu halkımızın ta kendisi olan kişiler. Allah bu seçimlerde yardımcımız, milletimiz ise destekçimiz olsun” dedi.

Muharrem Asker sözlerinin sonunda "Bu vesile ile Türk, İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.