AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik beraber milletvekilliği aday adaylığı açıklama törenini yaptılar.

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, bir farkındalık oluşturarak il kadın ve il gençlik kolları başkanı ile birlikte aday adaylığı başvurusunu yaptılar.

AK Parti Karabük İl Başkanlığına gelen oldukça kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Altınöz, Öksüzoğlu ve Çelik daha sonra toplantı salonuna geçtiler.

İzdiham derecesinde kalabalık içinde ilk konuşmasını yapan Altınöz, hayatının büyük bir bölümünü Karabük'te geçirdiğini söyledi.

Partinin her alanında uzun yıllardır görev yaptığını anlatan Altınöz, "Son yıllarda da il başkanı olarak hizmet ettim. Bundan sonra da Karabük'ü Mecliste temsil etmek için aday adayı oldum. Bugün başvurumu yaptım. AK Parti olarak kentimize büyük hizmetlerde bulunduk, bundan sonrada bu hizmetlerimiz devam edecek." diye konuştu.

Yaptıkları çalışma ve projelerden bahseden Altınöz, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Altınöz, başvuru dilekçesini parti yetkililerine teslim etti.

Altınöz ile birlikte partiye gelen İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik de milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa ederek başvuru dilekçesini vererek kısa birer konuşma yaptılar.

Editör: Haber Merkezi