ALB Yatırım Menkul Değerler A.Ş, 10. Kuruluş Yıldönümünde yatırımcılar ile bir araya geldi.

14 Aralık 2012 tarihinde resmi olarak faaliyete başlayan ALB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dün akşam Safranbolu Hilton Otelde 10'uncu kuruluş yılı nedeniyle, Karabüklü yatırımcılara şirket ve piyasalar hakkında bilgiler verdi.

ALB Yatırım Menkul Değerler Şirketinin Karabük Şubesi, borsa ve yatırımlar hakkında bilgilendirdiği geceye çok sayıda yatırımcı katıldı.

Yemekli gecede, Küresel Piyasalar konusunda Filiz Eryılmaz, Emtia Piyasası konusunda Şirin Sarı ve Yurt İçi Piyasalar ile ilgili konularda Yavuz Hacıoğlu konuşmacı olarak, bölgedeki yatırımcıları ve iş insanlarını bilgilendirdiler.   

Kurumsal İletişim Müdürü Ömer Faruk Bingöl açılış konuşmasında "İnsanın hayatında tüyleri diken diken eden çok az sayıda zamanlar vardır. Biz Karabük'e gelirken tüten bacaları gördük. 1937 senesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Kardemir fabrikamızı gördük. Gerçekten çok gururlandık. Tüten baca gerçekten bizim için çok büyük anlam ifade ediyor. Türk kültüründe, Türk dünyasında tüten baca demek; Aş demek, iş demek, gelecek demek, umut demek. Biz bu bacanın tüttüğü Karabük'te bulunduğumuz için Alb yatırım olarak öncelikle çok mutlu olduğumuzu dile getirmek istiyoruz." Diye konuştu.

Ardından alanında uzman konuşmacılar, geceye katılan yatırımcıları bilgilendiren sunumlar ve konuşmalar yaptılar.