Safranbolu’nun her kesim ve cinsiyetten vatandaşına hitap eden hizmetleriyle halkın memnuniyetiyle karşılaşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, geçtiğimiz aylarda 65 yaş ve üstü kadın ve erkek bireylerin faydalanabilmesi için hizmete sunduğu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Aktif Yaş Alma Merkezinde katılımcılarla egzersiz yaptı.

Emek Mahallesi’ndeki Emek Camisi’nin altında yer alan Belediye hizmet binasında faaliyete alınan merkezde, ilk etkinlik olarak egzersiz programı başlatıldı. Yaklaşık bir aydır kaydolup katılan kadın ve erkek vatandaşların saat 11.00’de başlayıp yaklaşık 45 dakika boyunca yaptığı spora, bugün Başkan Köse de katıldı.

Büyük Keyif Aldım

Egzersizden sonra vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köse, onlarla bir arada olmaktan büyük keyif aldığını dile getirerek salı, çarşamba ve perşembe günleri yapılan programa tüm 65 yaş ve üstü vatandaşları davet etti.

Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde devamlı danışmanlık görevini yürüten Psikolog Sevde Nur Bozkurt’un, perşembeleri öğleden sonra burada hizmet verdiğini hatırlattı. Aktif Yaş Alma Merkezinde ilerleyen süreçte kültürel ve eğitim alanlarında da programların organize edileceğini söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaşların 0370 725 52 65 numaralı hattan detaylı bilgi alabileceğini ifade etti.