AK PARTİ KARABÜK’TEN 2-0 ÇIKARMAK İÇİN, AHMET ERORHAN İSMİ ÜZERİNDE CİDDİ DURULUYOR


 

ahmet-erorhan-formulu

AK Parti'nin 7 Haziran Genel Seçimlerinde Karabük'te 14 yıl aradan sonra bir milletvekilliğini kaybetmesi, parti yöneticilerinin 1 Kasım Genel Seçim tekrarında aynı sonu yaşamamak için 2-0 formülünü düşünmeye sevk etti. Bu formülün ortasında da Ahmet Erorhan'ın oturduğu görülüyor.

2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Karabük Belediye Başkanı Aday Adayı olan ama aday gösterilmeyen Ahmet Erorhan ismi, 2-0 kazanma formülüne konu oldu.

2004 Yerel Seçimlerinden sonra hiçbir yerel ve genel seçimlerde adaylık girişimi yapmayan Erorhan, 11  yıl aradan sonra adaylık müracaatında bulundu.

Siyasi kulislerden edinilen bilgilere göre, Ahmet Erorhan'ın siyasal ve bölgesel dengeler gözetildiğinde, ciddi bir etki oluşturacağı ve Karabük seçmen nezdinde da önemli bir karşılık bulacağı Karabük kamuoyunda  birçok kesim tarafından ifade ediliyor.

AK Parti'nin Karabük'ten 2-0’lık sonucu almak için en kuvvetli aday listesiyle seçmenin karşısına çıkmak isteğinin altında Ahmet Erorhan ismini ciddi bir şekilde düşünüldüğü gelen bilgileri arasında yer alıyor.