AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, Elif Köse’nin algı operasyonu yaptığını ve kendi konuşmalarının bazı bölümlerinin kesilerek sosyal medyalarda yayınladığını ifade eden bir basın açıklaması yayınladı.

AK Parti’nin Safranbolu İlçe Başkanı Aydın yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Safranbolu Belediye Başkan Adayımız Ali Büyüközdemir’in proje tanıtım toplantısı öncesinde CHP’nin belediye başkan adayının kurumsal iletişim grubundan  video servis edilmiş olup, bu videoda bir programındaki konuşmalarım kesilerek Elif Köse lehine bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.

Tam da proje tanıtımı anında böyle bir videonun yapılması çok manidardır.

CHP Belediye Başkan Adayına yine teşekkür ediyorum, neden? 

CHP’nin gerçek yüzünü, kendi gerçek yüzünü gösterdiği için. Programdan onunla ilgili teşekkür kısımlarını keserek yayınladığı için onun adına yine üzüldüm. 

Şuanda benim konuşmalarımı keserek oluşturmak istediği algıyı anlıyorum, anladığım kadarıyla bu algı onun işi olmuş algıdan besleniyor. Ama ben her zaman doğruları söylemeye devam edeceğim.

Programdaki konuşmalarıma gelince; Kendisinin 2019 seçimleri öncesi Proje tanıtımında Safranbolu’nun ihtiyaçlarıyla ilgili Doğru tespitler yaptığını söyledim ancak, bu tespitlere rağmen hiç bir projesini hayata geçirmediğini de söyledim.

Aslanlar Sosyal Tesisinin daha önceden de orada olduğunu sadece tefrişat ve çevre düzenlemesinin yapıldığını, yine Leyla Dizdar Kültür Merkezinde de tefrişat yapıldığını, yani CHP Belediye Başkan Adayının yapmadığını, kreş ve park konusunda kendi eliyle yapmadığını yine dile getirdim. Programı kesmediğinizde hepsi net şekilde anlaşılıyor. Hatta söz verip yapamadığı projelerin bulunduğu bölgelerdeki havadan Drone görüntüleri ile son hallerini sundum.

Böyle bir programdan kendine bir video yapması gösteriyor ki; Artık yolun sonu geldi

“Çatı ve temeli belediye tarafından atılan hiç bir tesis yok. “ 

Projeler söylediğimiz gibi hep tespitte kalmış. Tespitler doğru ama çözüm yok, çözümsüzlük insanları kandırma var.

Bizim siyasi kültürümüzde muhalefet etmek için muhalefet yok. Vatandaşlarımız lehine her ne varsa yanında olur teşekkür de ederiz.

Algıyı artık bırakalım.

Doğru söyleyerek hiçbir şey kaybetmezsiniz, o yüzden her konuşmamda bu seçimin kazananı samimiyet olacak diyorum.”