AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir projelerini beğeni toplayan bir organizasyonla tanıttı. Leyla Dizdar Kültür Salonunda düzenlenen törene katılım yoğun oldu. Salondaki coşkulu bir havanın yanısıra katılımcılar arasındaki bazı isimler dikkat çekti. 

AK Parti Safranbolu Adayı Büyüközdemir'in projelerinin halka tanıtıldığı törene katılım yoğun olurken, katılımcılar arasında Safranbolu Eski Belediye Başkanı Mustafa Eren’in yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanlığı yapmış olan Nihat Cebeci, Necdet Aksoy da katılımcılar arasında idi. 

Mustafa Eren’in ismi kadar söyledikleri de dikkat çekiciydi. Eren, bir önceki seçimde Elif Köse’yi desteklediğini ve eşinden dostundan da oy istediğini ancak verilen sözlerin tutulmadığını söyledi. Eren, oy istediği herkesten özür dilediğini ifade etti. Bu seçimde Ali Başkanı desteklediğini söyleyen Eren gibi, önceki dönem Belediye Başkanlarının tümü de Ali Büyüközdemir’e desteklerini açıkladı. 

Ali Büyüközdemir’in projeleri salondan büyük beğeni görürken konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesildi. 

Proje tanıtım toplantısının ardından iftar programına geçildi. Vatandaşların Ak Parti adayına ilgisi iftar programında da devam etti. 

Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir’in proje tanıtım toplantısına Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, önceki dönem milletvekili Cumhur Ünal, Ak Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, önceki dönem il ve ilçe başkanları, Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl ve İlçe Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Genel Meclis ve Belediye Meclisi Adayları, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Memur-Sen İl Başkanı Zeki Öz, STK temsilcileri, Safranbolu İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.