AK Parti Karabük İl TeşkilatıTBMM’de Karabük Milletvekillerini ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt başkanlığında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Karabük Milletvekili seçilen Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt ve beraberindeki heyet Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç’a yeni görevlerinde başarı temennilerini ileterek 28’inci yasama döneminin hayırlı olmasını diledi.

Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç AK Parti il teşkilatının ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, “Seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katan sabah, akşam demeden, her daim yanımızdan olan, desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza, il yönetimimize teşekkür eder, hayırlı olsun ziyaretleri için birbirinden kıymetli teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı sunarız.” dedi.

Ziyarette, TBMM’nden çıkacak her kararın Türkiye Yüzyılı yürüyüşünü güçlendireceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Salt, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik içerisinde, Karabük’ümüz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salt ve beraberindeki heyet ziyarette, Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç’a İslâmi motifli filografi sanatı tablosu hediye etti.

2-49

1-52