AK Parti Karabük Merkez ilçe Başkan Vekili Ahmet Okan Kirman, sosyal medyasında paylaştığı bir yazı ile partisinin İl Başkanı ile Safranbolu İlçe Başkanını ağır bir dille eleştirdi.

KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Nihat Yılmaz ile Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Andaç’ın görevlerine son verilmesini ağır bir dille eleştiren, AK Parti’nin Merkez İlçe Başkanvekili Kirman, il ve Safranbolu ilçe başkanını adeta eleştiri bombardımanına tuttu.

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı’yı yazısında hedef alan Merkez ilçe Başkanvekili Ahmet Okan Kirman, Safranbolu İlçe Başkanı’nın ağabeyi olan İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı’nın neden görevde kaldığını sorguladı ve başhekimlerin görevlerine son verilmesinin sorumlusu olarak ikisini gördüğünü belirtti.

Muhalefetin bile bu kadar ağır bir dille eleştirmediği İl Başkanı ile Safranbolu ilçe Başkanının, partisinin Merkez İlçe Başkanvekili tarafından açıkça eleştirmesi dikkatleri çekti.

Daha önceki günlerde de sık sık İl Başkanını sosyal medyasında paylaştığı yazılarıyla eleştiren Kirman, Altınöz ile Sarı’nın AK Partiye zarar verdiğini iddia etti.

AK Parti Karabük Merkez Başkanvekili Ahmet Okan Kirman’ın dikkat çeken sosyal medya paylaşım yazısı şöyle;

Sizin Bu Karabük’te Reise zarar vermekten, kendinizi düşünmekten başka derdiniz yok mu…

Birilerinin abisi diye sağlığın başında duracak, İl Müdürlüğünde kimse suçlu değil, bu Karabük’te tüm Sağlık sorunundan 2 Başhekim sorumlu Kurnazsınız, aklınız sıra cezayı kesin adamlara eee…

Biz sağlığı düzeltecez…

Bırakın bu işleri, ahbap çavuş ilişkilerini, balık baştan kokar. Öle onun Abisi, bunun kırmızı çizgisi demeyeceniz, Baştan aşağıya İl Sağlık Müdürü dahil değiştireceksiniz, samimiyetinizi o zaman görelim.

Bu yaptıklarınızın bedeli size özellikle 2’nize çok net şekilde sandıkta, sokakta döner.

2’niz derken kimleri söylediğimi anlamışsındır.

CANCAZIMM VE KIRAVATLISI

Senin Abin olmasa o baştaki o koltukta durur muydu?

Görelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler.

Ama bu saatten sonra, bu şehirde Reise ve Ak Partiye vereceğiniz zararda her şeyinizi buradan açık açık yazacam. Yeter artık Ali cengiz oyunlarını bırakın.

Denenmiş adamı bu hastaneye Başhekim yapmaya çalışıp, sonradan bizim haberimiz yoktu Ankara’dan böyle geldi, Bakanlık onaylamadı, yemezler. Siz denenmiş Çocuk doktorunu ahbap çavuş ilişkisi ile 3 ay önceden zaten kafanıza koydunuz, tebrikler başardın CANCAZIM VE MÜDÜRÜN KARDEŞİ Afferin sizeee.

Editör: Ergün Başkaya