AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmalarını aralıksız hızlandırarak sürdürüyor.

Gündüzleri esnaf gezisi yapan ve sokaklarda vatandaşlar ile buluşan başkan adayı Çetinkaya, akşamları ise ev toplantıları yaparak seçim çalışmaları yapıyor.

Bu günde Ağız ve Diş Hastanesinde ve Bayır mahallede seçim çalışması yapan Çetinkaya, Karabük Net Haber’in sorularını cevaplandırdı.

AK Parti adayı Çetinkaya, halkın kendisine olan teveccühünden memnun olduğunu ifade ederken, yorgun, bakımsız ve geriye giden bir Karabük’ten de vatandaşın çok şikayetçi olduğunu ifade etti.  

Özkan Çetinkaya “Çaldığımız kapılardan vatandaşın ilgi, alakası fevkalade yerinde. Güzel iyi bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun sonu hizmet olacak. Karabük önümüzdeki 5 yılda ihya olacak. Çağın gereksinimlerini karşılayan modern yaşama alanlarıyla donatılmış, kültür sanat faaliyetlerinin bol bol olduğu, sosyal alanların oluşturduğu bir Karabük için yola çıktık. Görüyoruz ki halkımızın da böyle bir Karabük beklentisi var. Bizlerde önümüzdeki 5 yıl Karabük'ü inşa edeceğiz, hem de birlik ve beraberlik içerisinde olup gönülleri de ihya edeceğiz. Mükemmel bir 5 yıl hemşerilerimizi bekliyor. Kalkınma dolu güzel sokaklarıyla çocuklarımız için, hanımlarımız için, ailemiz için güzel bir Karabük bizi bekliyor. Çok çalışacağız ve şehri imar edeceğiz, gönülleri de ihya edeceğiz.” Diye konuştu.

“Bu Karabük'ün bitkin ve yorgun bir yapısı var. Mahallelerimiz, sokaklarımız kan kaybediyor, vatandaş bundan şikayetçi.” Diyen Çetinkaya, “Vatandaş saha belediyeciliği, gönül belediyeciliği istiyor. Arazide gezen belediye başkanı istiyor. 7/24 Belediyecilik anlayışı istiyor. bizde bunu fazlasıyla hemşerilerimize vereceğiz. Önümüzdeki 5 yıl hem mahallelerimiz hem sokaklarımızı, yaşam alanlarımızı yakışır hale getireceğiz. Özellikle çarşı bölgesinde akşam 5'den sonra hayat yok deniliyor, bakıyoruz birçok mahallemiz kan kaybetmiş durumda. Biz taze bir kan olarak, Özkan Çetinkaya olarak sahaya ineceğiz. İnşallah karış karış, sokak sokak hizmet edeceğiz. En büyük hedefimiz çocuklarımız, ailelerimiz, hanımlarımız için daha müreffeh bir Karabük'ü inşa etmek olacak.” Dedi.

AK Parti adayı Çetinkaya “36 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Kimseye bir kötülüğümüz olmamıştır, bir kötü sözümüz olmamıştır.” Diyerek açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Burada sakin, herkes gibi işimizde gücümüzde hayat koşturmasına devam ettik. Çalıştığımız iş ortamlarında olsun, sosyal alanlarda olsun, çarşıda olsun, pazarda olsun, komşuluk ilişkilerimizde olsun, ben Karabük'ün bir çok mahallesinde oturdum. Buradaki ilişkilerimizle güzel bağlar kurmuşuz. Bunlar bugün bakıyorum yeşeriyor, inşallah bunlar bir fidan, ağaç olup neticesi güzel bir Karabük inşa etme yolunda Özkan'a destek olacak ve bu destekten iyi bir belediyecilik çıkacak, hizmet çıkacak.

Burada ortak paydamız Karabük ve Karabük'ü yaşanabilir daha da güzel bir yer yapacağız. Şuan sahadaki tepki çok güzel. Bugün açıkçası şu da var; 15 yılın ardında hükümet belediyeciliği tercih değil, ihtiyaç hali olmuş durumda. Hükümet ve belediye iş bilirliği ciddi icraatlar ortaya koyan bir sistem. Halkın talep ettiği de ‘artık şu 15 yıl yeter’ 5 Yıl artık bir omuz omuza verilsin, hizmetler gelsin. Hizmetler için kapılar çalınsın, emekler verilsin, bu hizmetlerde Karabük'e gelsin.”

Projeleri önümüzdeki günlerde halka sunacaklarını ve şu anda hazırlık aşamasında olduğunu ifade eden Çetinkaya, “AK Parti siyasi söylem değil, icraat partisidir. Projeler bizim vazgeçilmezimizdir. Karabük'ün sorunlarını biliyoruz, çözümlerini biliyoruz, Karabüklülerin ne talep ettiklerini biliyoruz. İnşallah bu talepleri karşılayan projeleri önümüzdeki günlerde sunacağız.” Dedi.

Editör: Ergün Başkaya