AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığını il başkanlığı binasında yapan Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdür Yardımcısı D. Ali Keskinkılıç, gördüğü destekten memnun kaldı.

AK Parti, İl Binasındaki Keskinkılıç’ın aday adaylığı başvurusuna katılan çok sayıda vatandaş kalabalıktan binaya giremedi.

Aday Adaylığı başvurusunda bir konuşma yapan Ali Keskinkılıç, "Bu şerefi bana nail ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Milletimiz bütün gücüyle Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yaraları sarmaya devam etti, hızlıca toparladık ve bölgenin bütün ihtiyaçları karşılandı.

Büyük acılarımız ve yapacak çok işimiz vardı ama aynı zaman da Türkiye'nin belirlenmiş bir seçim takvimi vardı. Bu seçim takvimi içinde yapacağımız işleri hızlıca yapmamız pek mümkün görünmüyordu. Çünkü seçim havasına giren bir ülkede maalesef işler yavaşlıyor Hızlıca birtakım işleri toparlamamız, birtakım işleri yapmamız gerekiyordu. Cumhurbaşkanımız seçim tarihini 14 Mayıs tarihine alarak, erkene çekti. Çünkü duracak zamanımız yok, yapacak çok işimiz var.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya lideri, dünyadaki bütün şer güçlere karşı tekrar bu ülkenin başkanı yapacağız. Bu seçimde sadece muhalefet partileriyle seçime girmiyoruz, bütün dünyadaki şer odaklarıyla seçime giriyoruz ama bu milletin azim ve kararlılığı bu oyununu hepsinin bozacaktır.” Diye konuştu.

Kendisinden de bahseden Keskinkılıç konuşmasına şöyle devam etti;

“Ben memuriyet hayatımda 30 yıl boyunca ciddi görevlerde bulundum. Sanayi Bakanlığında milli teknoloji hamlesinin içindeydim. TOGG otomobil yapılırken ordaydım. Tarım Bakanlığında pandemi döneminde gıda zinciri kırılmaya çalışırken ben ordaydım. Dünya rezil olurken biz marketimizi, evimizi aşısız bırakmadık. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın tensip ve taktirleri ile Türk Sanayi kuruluşlarının en önemlisi olan MKE Genel Müdür Yardımcısı oldum.

Bu seçim 100 yılın seçimi, bürokrasi koltuklarında oturmam mı lazım, yoksa milletimle beraber, partimle beraber, Cumhurbaşkanımla beraber sahada mı olmam lazım? Evet sahada olmam lazım.

Diyorum ki yalnız başaramayız, hep birlikte olmalıyız. Ben teşkilatımızın yanında olmam lazım, emrinde olmam lazım. O yüzden de bugün aranızdayım ve vekaletinize talibim.

Kadınlarımızla, gençlerimizle, teşkilatımızla beraber yürümek istiyorum. Önümüzdeki bütün engelleri aşmak istiyorum, bu muhalefetin 6'lı masasını kafalarına geçirmek istiyorum.

Altından HDP çıkan, bölücülük çıkan bu masayı Karabük'ten defetmek istiyorum. Bu puslu kentin yiğit evlatları bayrak dendi mi ölür, devlet dendi mi koşar. HDP çıkan bir masayı bu memleket kabul etmez. İşte bu heyecanla, bu aşkla bu vecd ile sizinle yürümek istiyorum.”