2020 yılı Eylül ayında vekaleten Merkez İlçe Başkanlığına gelen ve 2021 Ocak ayında yapılan kongrede Merkez İlçe Başkanı seçilen Abidin Ertekin, İl Genel Meclis Üyeliği için bulunduğu makamdan istifa etti. Yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda yerini partinin kuruluşundan bu yana çeşitli  görevlerde bulunmuş, siyasi anlamda tecrübeli bir isim olan Adem Demirci’ye bırakmıştı.

Parti binasında yapılan devir-teslimde öncelikle söz alan Abidin Ertekin; "Görevde olduğum süre zarfında yanımda olan İl Başkanım İsmail Özer beye ve tüm Teşkilatlara teşekkür ediyorum. Yine arkadaşlarımız, dostlarımız ve destekçilerimize beni yalnız bırakmadıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.

15 yıllık Muhtarlık tecrübesiyle değişim kırsaldan başlar diye düşünerek, sönen ocakların tekrar canlanması, orman olan arazilerin yeniden ekilip-biçilmesi, biten hayvancılığın eski günlere dönmesi için. Şehirde ne varsa köylerde de o hizmetlerin olması düşüncesiyle İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı için görevimden istifa ediyorum.

Göreve gelen Başkanım Adem Demirci beye bu süreçte görevi üstlendiği için teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Merkez İlçe Başkanlığı görevine gelen Adem Demirci; "Öncelikle beni bu göreve layık gören İl Başkanımız İsmail Özer beye teşekkür ediyorum. Tüm Teşkilatlar olarak bizleri zorlu bir süreç bekliyor Yerel Seçimlerde Belediyeler, İl Genel Meclis Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyeleri çıkartacağımıza inancım tamdır. 94 ruhuyla Yerelde alacağımız başarı bizleri iktidara taşıyacaktır, Partimize gönül veren üyelerimizin de desteğiyle Karabük’te büyük başarılara imza atacağız.

Bu güne kadar bu kutsal görevi üstlenmiş tüm Başkanlarıma şükranlarımı sunuyor. Abidin Ertekin Başkanımıza çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyorum’’ dedi.

İl Başkanı İsmail Özer, İl Genel Meclis Üyeliği için istifasını sunan Abidin Ertekin’e yaptığı çalışmalar için bir Teşekkür Beratı sunarak;

"Her iki başkanımıza da çıktıkları yollarda başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Merkez İlçe Başkanlığı sürecinde yaptığı çalışmalar ve özverisi için Abidin Ertekin Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Onu daha zorlu bir süreç bekliyor köy-köy, hane-hane gezecek çalışma yapacak.

Yine yeni Merkez İlçe Başkanımız Adem Demirci, aldığı bayrağı daha ileri taşıyacak İnşallah Yerel Seçimlerde Karabük’ü Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’nin yıldızı yapacak. Tüm Teşkilatlar olarak var gücümüzle çalışacağız buna inancımız tamdır ‘’ dedi.

Editör: Vasfiye Yılmaz