Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm Karabük’te minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan Karabük Üniversitesi öğrencilerini ziyaret etti.

Kaza, sabah saatlerinde 100. Mahallesi Jandarma Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Kazada Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Sena Nur Alakuş ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi İbrahim Özdarçın da yaralanırken yaralılar, olay yerine gelen sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Sena Nur Alakuş ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi İbrahim Özdarçın’ı ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan’dan yaralılar hakkında bilgi aldı.

Genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Sena Nur Alakuş ve İbrahim Özdarçın ile sohbet eden Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazanın ardından mesaj yayımlayan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Trafik kazası geçirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Sena Nur Alakuş ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencimiz İbrahim Özdarçın başta olmak üzere kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi.