Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya çoşkulu bir kalabalık eşliğinde ilk açıklamasını yaptı.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Çetinkaya, çoşkulu kalabalıkta yaptığı açıklamasında başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Karabük halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

5 yıllık görev süresinde vadetmiş olduğu projelerini hayata geçirmek için çalışacağını aktaran Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Çok şükür 18 Ocak'tan sonra göstermiş olduğunuz mücadelenin bugün şehrimiz için siz kıymetli hemşehrilerimiz için neticesini olumlu şekilde almış bulunuyoruz. Allah'a hamd ediyoruz. Bu şehre, bu aziz şehre, emeğin başkentine hizmet etme yatırım getirmeye kalkındırma imkanını bu şehre bizleri layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah'a hamd ediyorum. İl başkanıma, vekillerime, gençlik kollarımıza, kadın kol belediye meclis üyelerimize mahalle başkanlarımıza teşkilatımızın her biriyle bozkurtlara, ülkücülere, tüm mahallemize, partili partisiz tüm Karabük'e selam olsun. Dedik ki ilk günden beri hep hizmet dedik. Biz artık Karabük'te kavga, söyler istemiyoruz. Karabük kısır siyasi söylemlerin değil, en güzel hizmetlerin, en güzel yatırımların merkezi olsun dedik birlik olalım dedik gördük ki Karabüklüler de bu kardeşliğe omuz verdi ve bugün kutlu bir hizmet yolculuğunun başına hep beraber çektik hemşerelim. Burada şehrimize hizmet etmiş belediye başkanlarımız var hepsini saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum Allah hepsinden razı olsun. Bizden ikilik adamı değiliz ikilikten hareket yoktur bereket ve icraat, birlikte vardır. Hiçbir şekilde oy veren olsun, vermeyen olsun. Eşit şekilde hizmet edeceğiz. Bize bugün güvenin şehrin emin makamını teslim Karabüklüleri beş yıl dolu dolu her dakikası her metrekaresi hizmet dolu bir görevi inşallah hep beraber inşa edeceğiz Bu dönemde diğer siyasi parti aday arkadaşlarımız vardı. Onlar hayırlı olmasını tebrik ediyorum temenni ediyorum kendilerine centilmen davranışlardan dolayı teşekkür ediyorum hayatlarında başarılar diliyorum. Bu makam, bu kapı tüm Karabüklülerin tüm siyasi parti teşvikler Karabük gibi kim olursa olsun hepsinin kapısıdır. Hepsine eşit, hepsi çayı, çorbası bizde hazırdır. Ben bakanlarımıza da buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun sürecim çok kritik bir dönemde buraya geldi destek verdi Allah kendisinden razı olsun diyorum Ömrüne bereket diyorum inşallah bu birlik, bu beraberlik, bu şehre çok şey katacak ve beş yıl dediğimiz noktada şehrimizi icra edeceğiz kıymetli hemşehrilerim. Mahallelerimizde, şehrimizde ana arterlerde, çarşı merkezinde ne kadar problem varsa hepsini 5 yıl içinde karıncalar gibi çalışarak tesis edeceğiz. İnşallah hepsini hayata geçireceğiz. Karabük'te herkesi kucaklayacağız inşallah bu güzel şehrimize de en güzel hizmetlerimizi kazandıracağız."

Editör: Özenay Kahriman