AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, değişim için çıktığı yolda, Karabüklülerin desteği ve güveni ile seçimleri kazanmak için gün saydığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada “Karabük'te, seçime son gün kala AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Karabük'e değer katacak projeleri ve samimiyeti ile arkasında ciddi bir seçmen kitlesi oluştururken, seçimleri kazanmak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.” Denildi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ayrıca “AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı döneminden bugüne Karabük'ün her sokağında, her mahallesinde vatandaşların istekleri, sıkıntıları, talepleri ve sorunları ile yakından ilgilenen, saat mefhumu gözetmeksizin herkesin her derdine koşmaya çalışan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesine çözüm olmak için gün sayıyor.” İfadesi kullanıldı.

Karabük siyasetinde, ilk günkü aşkla, heyecanla, hizmete talip olduğu belirtilen Çetinkaya, Pazar günü yapılacak seçimlerde Karabüklülere gece - gündüz demeden hizmet sözü vererek, destek çağrısında bulundu.