Milliyetçi Hareket partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, mizahi bir şekilde yaptığı videoyu basınla paylaştı.

Temeli açılan, yanlarına fora kazıkları çakılan ama temelinden su çıktığı için uzun yıllardır inşaatına başlanamayan Tapu Müdürlüğü binasının inşaat alanında elinde oltayla balık tutmaya çalışan MHP İl Başkanı Gedikoğlu, gölet haline gelmiş su birikintisine dikkat çekmeye çalıştı.

MHP İl Başkanı Gedikoğlu “Biliyorsunuz ki Karabük’ümüz doğal güzellikleriyle ünlü bir şehirdir ve su kaynakları da bu güzelliklerin başında gelir.

Karabük’ümüzde ki göller ve göletler ziyaretçilerine huzur dolu anlar yaşatmaktadır.

Bunlardan Safranbolu ilçemize 15 km uzaklıkta olan Eğriova Göleti, Yenice ilçesinde yer alan Çamlık Göleti, Eflani ilçesinde Ortakçılar Göleti görülmeye değerdir.

Karabük’ümüz de bu göletlerimize her gün bir yenisi eklenmektedir.

Bu yazılanları hiç bir şekilde eleştiri olarak, yerel seçim var diye bazı yapılamayanları göstermek 2013 yılından bu yana bitmeyen yatırımları anlatmak, devletimizin paralarının nasıl heba edildiğini göstermek, terzi kendi söküğünü dikemez demek, Eskipazar Devlet Hastanesi de kayıyor, Eskipazar Emniyet Müdürlüğü de kayıyor, Beşbinevler de yapılan yepyeni Hastane altından su alıyor, Acil Durum Köprüleri yarım kalıyor.

Niye yapıldığı belli olmayan Öğlebeli bahçelerinden karşıya geçmeye çalışan yaya köprüleri var demek, Üniversite alanı içinde bitmeyen toki konutları, Karabükümüzün girişine yapılan kavşak projesi ile ilgili döne döne şehre girilemeyen, navigasyonu anlatan hanımefendinin bile bu kavşaktan sonra istifa ettiği bir durumu, daha evvel Karabük mü İngiltere mi belli olmayan soldan çıkan Beşbinevler köprüleri dahil, bunları kesinlikle eleştirmek için değil.

Amacımız keşfedilen yeni göletlerimiz için de farkındalık yaratmaktır. Halkımıza cumartesi ve pazar günü aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmek için şehrimizin tam göbeğinde ki tıpkı Eflani Hükümet Konağı Göleti gibi artık Karabük’ümüzde de Tapu Müdürlüğü Göleti var olduğunu göstermektir.

Görmeyen tüm hemşehrilerimiz için oluşan bu güzel turistik tesisimizi de ziyaret ederek, bölgemiz turizminde farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.” Şeklinde açıklama yaptı.