Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer son seçimde Türkiyenin en çok oy alan 3'üncü siyasi partisini olduğunu belirtirken 24 Eylül Pazar günü yapılacak olan Ovacık ilçe kongresine tüm Karabük halkını davet.

İsmail Özer açıklamasına şu şekilde devam etti " Yapılan son seçimlerde Türkiye 3 ncüsü olarak %9 oranında bir oy alan Karabük’ümüze Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ziyaretinde kendilerini fahri Milletvekili ilan etmiş bu şehrin sorunlarını biliyoruz en üst perdeden çözümleri için elimizden geleni yapacağız diye söz vermişti.

Genel Başkanımızın talimatlarıyla neredeyse her hafta Genel Merkez Yöneticilerini ağırlamaya başladık. 6 Eylül de MKYK Üyesi ve Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Durmuş bey Partimizi ziyaret ederek İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya gelerek Karabük’ten Belediyeler ümit ettiklerini dile getirerek Yerel Seçimlerin startını verdiler.

Yine 18 Eylül Pazartesi akşamı Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül riyasetinde Bölge Sorumlusu ve İl Sorumlusu ile beraber tüm teşkilat kademeleriyle seçim stratejileri konuşuldu Belediyeler, İl Genel Meclis Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyeliklerinde en yüksek oy alınarak Karabük’e hak ettiği değeri, 94 ruhu Belediyeciliğini yeniden hakim kılmak için sözler verildi.

24 Eylül Pazar günü saat 13:00 da Ovacık İlçemizin 1. Olağan Kongresini Hasan Denli Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştireceğiz. Eski Bakanlarımızdan Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanımız Suat Kılıç beyin katılacağı kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz.

Karabük halkına söz veriyoruz en iyi kadrolarla, en donanımlı adaylarla Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışını hakim kılacağız" dedi.

Editör: Ali Aslankaya