Karabük Bahçeşehir Koleji Öğrencisi ve Milli takım sporcusu olan  Bilal Mert Taşoğlu  Milli Takım kampına katılarak okulunu gururlandıracak.

Basketbol Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan 2024 Avrupa Şampiyonasına  hazırlanacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Milli Takımı, 6 - 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara’da kampa girerek çalışmalarına başlayacak ve İspanya’da şampiyonaya katılacak.

Anadolu Lisesi Müdürü Cansu Ateşoğlu, "Eğitim uzun bir süreç, bu manada spor da uzun bir süreç. Sporun gereken noktaya ulaşmasında bir emek bir alın teri gerekiyor.

Sporcularımızın çok erken yaşlardan hedefe ulaşacakları yaşlara kadar çok planlı programlı bir antrenman süreci yaşamaları gerekiyor. Bununla birlikte yine eğitim hayatında sporcunun başka hayallerini gerçekleştirme noktasında da bizlere görev düşüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bahçeşehir Kolejleri arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencimiz Bilal Mert Taşoğlu Tam Eğitim Bursu ile okulumuzda öğrenim görmektedir. Hem akademik anlamda hem ulusal ve uluslararası anlamda başarısıyla daha donanımlı sporcularla sporun daha aydınlık olacağına inancımız tam" diyen Ateşoğlu her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı. 

Karabük Bahçeşehir Koleji olarak Akademik başarının yanı sıra, spor ve sanat dallarında da geliştirerek; başarılı, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Editör: Vasfiye Yılmaz