AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven bu gün ilçesinde coşkuyla karşılandı. Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, İl Başkanı İsmail Altınöz ve çok sayıda teşkilat mensuplarının yanı sıra AK Parti İlçe binası önünde halka hitap ettiler.

YILMAZ TİRYAKİ KONUŞMASI İLE TAKDİR TOPLADI

Yenice halkına ilk konuşmayı Yortan Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Yılmaz Tiryaki yaptı. Tiryaki konuşmasında “Bizim adaletten haktan tevazudan samimiyetten ve gayretten öte hiçbir çabamız olmadı. Üç dönem boyunca ihtiyacı olan vatandaşa gönlündeki partiyi sormadık. İşte buğu olduğu gibi biz millete koştukça millette bize koştu. Aday adaylığı süreci yaşadık. Bildiğimiz, sevdiğimiz 9 kıymetli arkadaşımız Yenice Belediye Başkanlık makamına talip oldu. Ben onlar adına da birkaç kelime etmek istiyorum.

Değerli arkadaşlarım bu sadece adına siyaset diyebileceğimiz küçük bir mekanizma değil. Bu parti aynı zamanda bir dava partisi. Biz bu davanın neferi olmaktan her daim gurur duyuyoruz. Dava erleri yola çıktığında önüne, arkasına, sağına, soluna bakmak zorunda kalmaz. Dava erlerinin gözünü dünyanın süsü almaz. Dava erlerinin para, pul, makam, şan, şöhretle işi olmaz. Bize düşen bu kutlu davada 31 Mart’a kadar ele verip Yenice Belediyesini tekrar almaktır. Şimdi bugün burada hep birlikte Bismillah diyoruz. İnşallah 31 Mart’ta da Belediye başkanlığı önünde de duasını yapacağız. 31 Mart seçimlerinin Yenice’mize, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Diyerek düşüncelerini paylaştı.

GÜVEN “YENİCE İÇİN ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI” 

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, Yenicelilerin karşısında aday olarak yaptığı ilk konuşmasında bir hayli heyecanlıydı.

Coşkun Güven konuşmasında şu görüşlerini dile getirdi. 

“12 Kasım gününde ‘Yenice İçin Şimdi Birlik Zamanı’ sloganıyla çıktığımız aday adaylığı süreci cumartesi sonlandırıldı. Yenice Belediye Başkan Adayı olarak bugün teşkilatımızı ziyaretle seçim kampanyamıza başladık. İnşallah hayırlı olur. Konuşmama başlamadan önce her biri birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de seçimin kazanılması için onların desteğine ihtiyacım olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 16 yıldır milletimize, ülkemize ve kutlu bir davaya hizmet adı olan AK Parti çatısı altında memleketimize ve milletimize yerel yönetim adına hizmet etmek için yola çıktık bugün.

Sizleri Yenicemiz için gönül belediyeciliğine, katılımcı belediyeciliğe, sosyal belediyeciliğe, hizmet belediyeciliğiyle buluşturacağız inşallah.  Biz ayrıştırmak için değil, birleştirmek için geliyoruz. Yunus Emre diyor ki;

Ben gelmedim kavga için

Benim işim sevgi için

Dost evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim

Bizde gönül almaya, dua almaya, dua vermeye geliyoruz.

Yenice’de en büyük sorun olarak görülen işsizlikle ilgili, yaklaşık 20 yıldır işin içinde biri olarak söylüyorum, OSB ve yatırımcılar için ihtiyacı olan alanlarda en kısa sürede imkan yaratılarak bu sorunu çözeceğiz inşallah. Sonra sizlerle birlikte bu güzel şehrin daha çevreci bir şehir olması için doğalgaz ile sizleri buluşturacağız. Milletimize ve memleketimize hizmet için çıktığımız bu yolda hepinizin desteğine ihtiyacımız var.

Değerli hemşehrilerim 31 Mart seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Bu dönemde etkin bir yönetim anlayışı için görev ve yetkiye talip olduğumu belirtip adaylığımızın hayırlı olmasını temenni eder, hepinize saygılar sunarım. Allah’a emanet olun.”

İL BAŞKANI "YENİCE'YE BU ZAMANA KADAR HİZMETLER AK PARTİ TARAFINDAN GELDİ"

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise Yenicelilere yaptığı hitaben konuşmasında “Bizim için şahıslardan önce davamız önemlidir, AK Partimiz önemlidir. Biz sadece insanların oyunu alarak seçimleri kazanmak değil gönülleri kazanmak ve gönül belediyeciliğini Yenice’de yeniden hakim kılmak için inşallah yerel seçimlerde gece gündüz demeden çalışacağız.

Yenice halkımız şimdiye kadar burada yapılan hizmetlerin, dönüşümün AK Parti çatısı altında nasıl yapıldığını en iyi şekilde bilmektedir. Burada da merkez il belediyesi ve diğer ilçelerde de olduğu gibi inşallah 7-0 yaparak yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız. Katılım ve desteklerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

NİYAZİ GÜNEŞ "AK PARTİ HİZMETLERİ COŞKUN GÜVEN İLE YENİCE'DE DEVAM EDECEKTİR"

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise yaptığı konuşmada “Yüce Rabbime 31 Mart’ta partimizin Türkiye genelinde, Karabük’te ve Yenice’de başarılı olması için dua ediyoruz, sizler de dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Arkadaşlarımız bugün adayımızın partiyi ziyareti münasebetiyle böyle bir toplantıyı tertip ettiler biz de bu toplantıda bulunmak istedik. Yeniceli kardeşlerimizle her zaman göz göze gelmek ve heyecanlarını paylaşmak bizim için büyük bir mutluluktur.

İnşallah Yenice’de önümüzdeki dönemde, genç Belediye Başkanımızın rehberliğinde birçok gecikmiş sorunu çözmek için emrinizde olacağız. Değerli kardeşlerim geçen gün Cumhur Vekilim ile birlikte spor Bakanlığına gittik, Karabük için yenice için 31 Mart’a kadar neler yapabiliriz dedik. Özal mahallesinde kapalı sentetik futbol sahası yapacağız. Yenice futbol sahasının aydınlatmasını yapacağız. 31 Marta kadar yeniceye yaklaşık 1.5 milyon hizmet taşımış olacağız. 

Genel iktidar ve yerel iktidarı bir araya getirmek yenicenin menfaatine olacaktır. Yenicedeki sorunlarımızın çözümlerini kolaylaştıracaktır. Yenice’ye faydamız nasıl olacak derseniz, Coşkun Güven’i başınıza getirmekle olacak.  Adayımızın partimizi ziyareti tekrar hayırlı uğurlu olsun. Hepinizi hürmetle saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

CUMHUR ÜNAL "YENİCEYE DOĞALGAZ GELECEK DEDİYSEK, GELECEK."

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise konuşmasında şu düşüncelerini aktardı;

"31 Mart’ta Yeniceli dostlarımız güvenlerini sandıkta, kullandıkları oyla gösterecekler inşallah. Devletin gücü Karabük’e o kadar güzel değdi ki ilçe sınırlarına kadar ulaştı. Bu yollar AK Parti iktidarı ile ilk defa sıcak asfalt ile tanıştı. Birileri sorun üretti, AK Parti çözdü.

24 Haziran seçimlerinde meydanda konuştuk, doğalgaz gelecek dedik. Söz yiğidin ağzından çıkar. Biz laf gevelemesini bilen insanlar değiliz. Devletin lafının üzerine laf olmaz. İnşallah hepsinin adım adım sırası gelecek. Bir yerde AK Parti’nin olması orada devlet elinin olması anlamına gelir. Devlet eli olmadan hiçbir belediye başkanının istediği olmaz.

Siz eğer Yeniceyi seviyorsanız, bizi tekrar Yenice de istiyorsanız Coşkun Güven’i seçeceksiniz. Maharet sizde, bizde değil. Siz maharetinizi göstereceksiniz, devlet yüzünü ve buradaki elini gösterecek. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi