MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI YENİCE’DE GÖRDÜKLERİ İLGİDEN MEMNUN KALDILAR


 

MHP ADAYI ADEM KAR “YENİCE’NİN BİZE VERECEĞİ DESTEKDEN ŞÜPHEMİZ YOK, BİZİM DE YENİCE’YE VERECEKLERİMİZİ GÖRECEKSİNİZ”


 

mhp-yenice-1

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın Yenice’de seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Milletvekili adaylarına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de yanlarında bulunarak, destek verdi.

MHP Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Yenice’de de birinci parti olacaklarına inandıklarını belirtti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de destek verdiği seçim çalışmalarında Yenice halkı MHP adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın’a ilgi gösterdiler.

Yenice’de esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe merkezinde bulunan vatandaşlarla da görüşen MHP Milletvekili adayları, Yenice’nin AKP iktidarı döneminde yeterli hizmeti almadığını söylediler.

MHP iktidarında Yenice’nin gerekli hizmeti alacağını belirten MHP adayı Kar “Yenicemiz ormanları ile meşhur güzel bir ilçemiz. Fakat orman ürünleri ile ilgili fazla bir faaliyet olmaması nedeniyle ilçede işsizlik bir hayli fazla. Keşke Karabük teşvik kapsamına alınsaydı da,  ilçede orman ürünleri ile ilgili birçok yatırım yapılsaydı. Fakat teşvik kapsamına alınmayarak, burada böyle bir yatırımın oluşumu engellenildi” dedi.

YENİCE’DE DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde Yenice’de de Milliyetçi Hareket Partisinin birinci parti olacağına inandıklarını da belirten MHP adayı Adem Kar “Seçim tarihine sayılı günler kala partimize olan ilgi bir hayli artıyor. Bugünde Yenice ilçemizde bunu açık bir şekilde gördük. Halkımızın, esnafımızın yoğun ilgisi Yenice’de birinci parti olacağımızın göstergesidir. Yenice halkı kimin daha iyi hizmet vereceğini bilir. Bizlerde diğer ilçelerimize olduğu gibi, Yenice İlçemiz içinde her türlü hizmetin gelmesini sağlayacağız. İlçede işsizlik bir hayli fazla, tabi ki özel sektör yatırım yapmayınca işsiz kardeşlerimiz işe yerleşemiyor. İnşallah bizim iktidarımızda Yenice’de özellikle orman ürünleri konusunda özel çalışmalar yapıp,  buraya yatırımcıları çekerek, işsizliği azaltacağız” dedi.

İKİ ADAYAMIZIDA ANKARA’YA GÖNDERELİM

MHP Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın’ın Yenice ilçesindeki seçim çalışmalarına destek veren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye de Yenice halkı yoğun ilgi gösterdi.

mhp-yenice-2Başkan Vergili, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada “7 Haziran tarihinde bir milletvekilini değişmesi ile Karabük ve ilçelerinde çok şey değişti. Ben Yenice halkının 1 Kasım tarihinde iki milletvekilimizi de Ankara’ya göndermek için destek vereceklerinden hiç şüphem yok. Çünkü milletvekili adaylarımızın Karabük’te başarılı hizmetlere imza atacağından eminim. Eğer 1 Kasım tarihinde iki milletvekilimizi Ankara’ya gönderirsek, bakın nelerin değişeceğini hepimiz göreceğiz. Yenice halkının, esnafının şahsıma ve milletvekili adaylarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.