AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, proje tanıtım törenini adeta gövde gösterisine dönüştürdü. Proje tanıtım törenine yapılacak olan salona, Yenice merkez den başlayan yürüyüşe yaklaşık 3 Bin kişi katıldı.

Yenice merkezden başlayan ve bir kilometre süren yürüyüşte vatandaşların oluşturduğu kuyruk "Yenice kararını vermiş." dedirtti.

Aynı coşkulu kalabalık ile proje tanıtım yapılan salona sığmayan halkın yarısı dışarıda kalırken, salondaki kalabalıksa izdiham derecesindeydi.

Proje tanıtım töreninde sırasıyla AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Yortan Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Yılmaz Tiryaki, İl Başkanı İsmail Altınöz, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal birer konuşma yaptılar. Tüm konuşmacıların ardından kürsüye çıkan AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven tezahüratlar arasında Yenice'ye uyarlayacağı projelerini tek tek tanıttı.

Güven Proje tanıtımının ardından Yenicelilere seslenerek "Siz artık hak ettiğiniz bir belediyecilik hizmetine kavuşacaksınız. Sizlere söz veriyorum bu projeleri tek tek hayata geçireceğim ve Yenice'ye yakışır hizmetlerin öncülüğünü yapacağız." diye konuştu.