YENİCE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ ANKET SONUÇLANDI


 

YENİCELİLER BAŞKAN ÇAYLI’YI SEVİYOR


 

yenice-zeki-diyor


Karabük Net Haber’in Karabük İlçe Belediye Başkanları ile ilgili yaptığı anketler zinciri tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Merkez ve Safranbolu İlçesinden sonra Yenice İlçe Belediye Başkanı ile ilgili “Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Bir Dönem Daha Belediye Başkanlığı Yapmalı mı?” sorusunu içeren anketimize toplamda 1980 kişi katıldı. %72 oranında 1439 kişi “Evet” derken, %26’ya tekabül eden 510 kişi ise bu soruya “Hayır” cevabı verdi. %2’yi bulan 38 kişilik bir kesim ise “Fikrim Yok” seçeneğine oy kullandı.

Karabük ve Safranbolu Belediye Başkanları ile ilgili yaptığımız anketlerin iki katı oy kullanılan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile ilgili ankete, başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden çok sayıda oy kullanıldığı gözlemlendi.

Yoğun katılımın olduğu anketimizin sonucuna göre Yenice, çoğunluk olarak Zeki Çaylı’yı tekrar Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Kurban Bayramı nedeniyle ilçe belediye başkanları hakkında yaptığımız anketlerimize kısa bir ara vereceğiz ve 21 Ekim saat 00:01’de Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş hakkında da aynı soruyu içeren anketimizi başlatacağız. Yedi gün sürecek olan bu anketimiz ise 27 Ekim 24:59’da bitecek.

 

Editör: Haber Merkezi